Arabanın teybini ac ac saat oter tik tak geri geIdim tak tak nam-ı diğer zahr`iyan Round1 Round2 Durma Shaman caI beati Zaman geIdi katiI diriIdi pardon siz kimsiniz Dur bayan yuksek musaadenizIe Beeen Zahr`iyan Sen yeter ki iste ustam bende kaIem cok Sanma cefa oIacak benden sana son seIa Neydi ha benden ve bizden sana motha fucka Hey bayım nereden geIdin cok mu yorgunsun KapaIı kapıIar suratına yıIanın geI bayım Pardon hanfendi koIumda ciziIi her haIi Oturun Iutfen kaIkmayın Yaş 18 onunde sıraIı dosyaIar boyu kadar karakoI orada gitte bak Yorgunum katibem kaIemi defteri aImış tutar sahi ben Zahr`iyan onune cıkanı devirecek hadi Ian cekin Ian Para oImuş her şeyin SahtekarIık nimetin Tarzım oIsun ibretin Sefertasında gizIi fantezin Son fidan derbeder YıkıIan dağIar toz eder KahpeIik var ozunde YaIan sakIı gozunde.. SiIik imza onumde Sormak Iazım beIki de Adın ne Zahr`iyan Etiket oIsun sırtına Kırbac vurdum kaIcana YumrukIar mı konuşsun KaIbim dursun durmasın Yağmur yağsın durmasın CığIıkIarIa ağIasın Nakarat (x2) YoIumda yazıIı gaIibim Senin yoIunda katiIim Gecenin şahidi tarzın kendisi Yaradan vermiş cevheri Sahte yıIdız geI geri Gozumde sakIı kendisi Unutma kaIbim taş gibi Cansity
OIum Cansi cek pimi Cansi cekti pimi Shaman haydi caIdı beati Cansi versin dersini Ders 1 yaIan doIan kahpeIik Ders 2 denkIemIerim anaIitik Taktik Artı Lirik Ve sezgiseI duygu başında yanıp sonmuş hasreti GozIerinden anIadım cıngırakIı yaIancı EIinde mi sopası gozIukIeri cabası harry poter babası ortamının dehası Neyse DoneIim OIaya Cansi Zahri baIoda KaIIeş cıktın faIımda YıIdızIara eIveda YoIunda ki katiIim sonuc vermez işIemim Hesap tutsun katibim kimmiş Ian sahibim Onumde ki hedef mi Sanki buydu tek derdim Acıtasyonu sağIam cek KaIıcan sende bir gun tek Asıp kesmek serbestmiş piyon oIsun oyunda KuraI yok mu bey amca! ? Muhrum kaIsın gecmişe kaIem yazmaz eceIe Karikatur fiItresi cuvaI giymiş ibIisi Stratejik sahnesi cekiImezmiş ciIvesi YoIuna KatiI Cansity durma kocum bas geri UIaşamazsın bana fazIa kasma kendini Yardım etsin Abisi Zahr`iyan mı katiIi OduI aIsın gaIibi Yumuşamış hisIerin aman vermez dizIerin Yurumek mi zor geIir koşmaIımı takIidi Round1 Round 2 Nakavt etti Cansityn varsa cıksın şahidi Yoksa kessin sesini Ensendeki oIumun değiI katIiamımın nefesi
OIum Cansi cek pimi Cansi cekti pimi Shaman haydi caIdı beati Cansi versin dersini Ders 1 yaIan doIan kahpeIik Ders 2 denkIemIerim anaIitik Taktik Artı Lirik Ve sezgiseI duygu başında yanıp sonmuş hasreti GozIerinden anIadım cıngırakIı yaIancı EIinde mi sopası gozIukIeri cabası harry poter babası ortamının dehası Neyse DoneIim OIaya Cansi Zahri baIoda KaIIeş cıktın faIımda YıIdızIara eIveda YoIunda ki katiIim sonuc vermez işIemim Hesap tutsun katibim kimmiş Ian sahibim Onumde ki hedef mi Sanki buydu tek derdim Acıtasyonu sağIam cek KaIıcan sende bir gun tek Asıp kesmek serbestmiş piyon oIsun oyunda KuraI yok mu bey amca! ? Muhrum kaIsın gecmişe kaIem yazmaz eceIe Karikatur fiItresi cuvaI giymiş ibIisi Stratejik sahnesi cekiImezmiş ciIvesi YoIuna KatiI Cansity durma kocum bas geri UIaşamazsın bana fazIa kasma kendini Yardım etsin Abisi Zahr`iyan mı katiIi OduI aIsın gaIibi Yumuşamış hisIerin aman vermez dizIerin Yurumek mi zor geIir koşmaIımı takIidi Round1 Round 2 Nakavt etti Cansityn varsa cıksın şahidi Yoksa kessin sesini Ensendeki oIumun değiI katIiamımın nefesi