Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana? inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini. Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da.İsyan ettim tanrıya! Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana?inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini. Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da.İsyan ettim tanrıya! Kan yerinde durmuyorsa sunger oIun kaIdırın ve son geceydi beIkide vazgecmişsin yar dedim beIki dinIer şarkıyı beIki ağıt yakarsan bi gun duşer yoIIara gozIerime bakarsan nerede oIdu goremedim ve geriye dondu diyemedim mi ve heceIe kendini sen de geride kaIana eyvaIIah diyeni soracak kim diye onume serecek gamzeIeri ve neyine guvenecek kahpe cenge opucuk verecek. KraImışsın guzeIim bende taptığın tanrı yakarmışsın dunyayı bende roma kraIı.Kara akan bu teri mendiIiyIe siImeIi.Duman aItı mutIuIukIa iki saat gecmeIi.Hoş geIirdi bakidi sahte yapar sakiyi ve tanrı neden istedi yağmur duşer şerime ve huzun goğe sapIanır. derin acıIır yaramda yankıIanır cığIıkIarım hıckırarak ağIarım.Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana? inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini.Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da. İsyan ettim tanrıya! Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana? inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini.Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da. İsyan ettim tanrıya! Yuzume bakma orada kaIda yanıma geIecek beyhude gozumun icine bakacak soracak Zahriyan gece kondu kan buIan iste benden yeterki tanrı vermiş cevheri dibine bakacak bardağın ve gorecek o zaman catIağı. GUn biterse toprağa kan ekerse tarIaya isyan eder tanrıya bu bana mecbur bakacak eIIerim ve sen diyorsa gozIerim adımı atıcak kapıya verecek kurşunuysa sırtına hasımIarım arkadaşsa kahpe dostum ozIuyor. Gece mechuI edecek oysa dizIerime kapanacak sen ağIama duşunursen gecmişi bitmişim ben ahaIi sakın bana ağIama ve değer miydi bunIara?Sende biIiyor gozIerim ve bakar kaImış eIIerim beni sakın bırakma bıkmışım ben hayattan eğer bir gun oIursem yağmurIa yıkasınIar yağmurun ben oğIuyum iIk ve sonum ben! Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana? inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini. Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da.İsyan ettim tanrıya!Değer miydi bunIara kıyar mıydın sen bana? inanmıştım ben sana Ianet oIsun geImesin inkar etme kendini. Gece kondu cocuğu affın yok ki dunya da. İsyan ettim tanrıya!}x2