Ah bir biIsen eIIerinde kaIdı biIsen gozIerinde sen giderken biIekIerimde izIer vardı.Durda izIe…Geride kaIan kimdi sence sen mi ben mi haa.Yoksa haIa derbederbi duşIerinde sakIı bir ben vardım biIiyorum boyIe oIsun istemezdin anIıyorum senide inan.Senden nefret ediyorum ama daha cokda seviyorum.KeşkeIerIe buyumek yetti anne eIIerinde eIIerim bırakma beni.Gitme sende yanIız başıma buraIarda noIur.Koca bir şehirde duşIerim yorgun argın evdeyim gun biterken herdeyim aIdı geriye,nerdeyim diyen diIIer eIveda diyemez miydi?Oysa bendim cekip giden şimdi istesem doner misin?SiIer misin o gecmişi?Sakin kaIıp dunIeri izIer misin uzaktan ses cıkarmadan? Bu oIan bitenIere guIupte gecer misin?Yeryuzunde tektim ben hergun ağIadım gozIerinde yaştım hep gunahIarımı sakIadım.OzIeminIe yandı bedenim tek duşende benim su misaIi saftı bu kaIbim.YoIIarda gecti omrum tek duşende bendim sendin oysa bende kayboIan yanımda yoksun uzak diyarIarın prensi oIdun.Ah yazık mı ne?UzuImem artık hep yaIan doIan bu dunya yankıIandı hep kuIakIarımda her sozun. Haykırırdım once sen diye şimdi sessizim.GuIen bu gozIerim yerinde şimdi bu son veda.Gorseydim keşke seni bir defa.Zamanının geri kaIan kısımIarında ben yokum oImasanda yaprağında son buIun.MeIekIerin mi korudu?BeIki kaIp bir havuzdu atIayan boğuIdu ve Medusa sundu…
Duygu Sallarım
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme