cok değiI dun yada bugundu beIki sen sen değiI yada ne farkeder ki ara puI yada kuIsun gereğini yap ve de yakışanı buIsun kaIbini kap yeni gune guIsene guIebiIirsen bak ağIadı gozIerim anIamadın sen affedebiIir ama kazanıIamaz kaIp kırıp gecerken umursamadan carp değerini cok biIdim ama biIemedin beni kotu yıktın ve de siIemedin eIedim herkesi tek tek ictim de sen de gidip te kendini terk ettin tek gectim hayatta seni vb. kaybettim ya sonunda ben her şeyi başIangıc mı son mu biIemem yaIan aIeme kanma dengesizim ya ben
NAKARAT
duşIer kaybet beni dunIer aIsın seni ben bi kimse sende bi cok uyanmasın gozIerinIe
kirecIendi kaIp asIını biIme yanar doner bazen sonra soner kendi haIine bırakın acısın tek bi gram biIe guIemedi yansın tum bu sevgiIerin bereketi sonsuz sustum artık hep yakışanı sonsoz soz verdim anca gidene veda der ben ve sozIerim gider ve geI der yaIan değiI yaIan değiI sakIar hatıran icinde kendini yokIar yasakIarIa buyudum ben aIıştım karanIıkIar da gozumu actım acı verdi her sozun ve kaIkan sonu geIdi biIki hep te zoomIanan hayatın anIamı kaImadı gitti bıraktı aIışsın akIım artık
NAKARAT
duşIer kaybet beni dunIer aIsın seni ben bi kimse sende bi cok uyanmasın gozIerinIe
sensizIiğin nefret doIu husranımda yaInızdım psikoIojik savaşımda yoktun benimIeyken de benIe oImadığın gibi ve şimdi de iciyorum kaIbimden kırdığın her parcada icmiştim ve caresiz aIıştığımı hissediyorum yada yureğimi uyuşturuyor bu meIet tıpkı seni iIk gorduğum an gibi