russel crowe, russel crowe haberleri, russel crowe turkiye

Sevgili melekler, son filmi "The Water Diviner"ın cekimleri icin bir suredir ulkemizde bulunan dunyaca unlu aktor Russel Crowe, Turkiye'de en sevdiği yemeğin kofte olduğunu soyledi. Aktor 3 hafta surecek cekimlerine devam ediyor...

Dunyaca unlu yonetmen ve oyuncu Russell Crowe'un yonetmenliğini ve başrolunu ustlendiği ‘The Water Diviner’in (Su Bulucu) adlı filmin cekimlerine İstanbul’da devam ediyor. Cekimlere ucuncu gununde bu kez Haydarpaşa Garı’nda devam edildi. 1919 yılında gecen donem filminin cekimleri nedeniyle Haydarpaşa Garı o donemki halini yansıtan şekilde hazırlandı. Garın yan tarafında pazar yeri şeklinde bir sokak oluşturuldu. Doneme ait askeri bir otomobil, fayton ve kucuk baş hayvanlar da sahnenin cekimi icin getirildi.

Cekimlere ara verildikten sonra gazetecilerin karşısına gecen Russell Crowe, soruları yanıtladı. Cekimlerin iyi gittiğini belirten Crowe, “Cok guzel, harika gidiyor. 5 haftadır Sydney’deki studyoda calışmalarımıza başlamıştık ve şimdi de Turkiye’de 3 hafta surecek cekimlerimize başladık. Gercekten cok iyi gidiyor. Aktorlerin oynadığı roller beni cok mutlu etti” dedi.

“İstanbul’u nasıl buldunuz?” sorusu uzerine ise Crowe, “İstanbul dunyadaki en buyulu şehirlerden biri. Mimarisi itibariyle cok guzel bir şehir ve burada olmak bana heyecan veriyor. Son bir yılda 4’uncu defa İstanbul’a geldim” şeklinde konuştu.

Russell Crowe, en sevdiği Tuk yemeğinin ise kofte olduğunu soyledi. Cekimler nedeniyle 3 hafta daha Turkiye’de kalacağını ifade eden Crowe, “Bir hafta İstanbul’da ve 2 hafta Fethiye’de kalacağız. Daha sonra ise ben Noah filminin tanıtımları icin Moskova, Rio de Janerio, Los Angeles, New York, Londra ve Paris’e gideceğim” diye konuştu.

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan hakkında neler duşunduğu sorulan unlu oyuncu, “Gercekten cok ozel insanlar. Harika bir oyuncular, kendileriyle cok eğlenceli zamanlar gecirdik. Kendileriyle de cok kısa sure icinde yakın arkadaşlıklar kurduk. Kendileriyle buluştuğum zaman da iş ahlaklarından cok etkilendim” dedi.
Crowe, filmin yıl sonunda vizyona girmesini hedeflediklerini sozlerine ekledi.
Genişletmek icin tıkla ...