Şu an iyi bir eş olacak durumum yok
buda Sutcu Ramiz`ın kızından şarpıcı acıklamalar... Evliliği aklına bile getirmeyen Berrak Tuzunatac, "Şu an kendimi duşunuyorum. İyi bir eş olacak durumum yok" dedi.
Makedonya`da cekilen `Elveda Rumeli` dizisinde Sutcu Ramiz`in kızı Vahide`yi canlandıran oyuncu Berrak Tuzunatac carpıcı acıklamalarda bulundu. En son unlu şovmen Okan Bayulgen ile birliktelik yaşayan ancak ayrılan guzel oyuncu, 5-10 yıl evliliği duşunmediğini belirtti. Tuzunatac şunları soyledi:
"Kendimle ilgili yapmak istediğim daha bir suru şey var. Dahası, kendimle eşit olarak bile kimseyi duşunemiyorum. Kendimi duşunuyorum acıkcası. İyi bir eş olabilecek durumda değilim. Kendimi oyunculukta tatmin etmeden kimseyi mutlu edemem. Onun icin şu an evlilik hic aklımda olan bir şey değil. Kafamda kurduğum istediğim cok şey var. Bunları hallettikten sonra ancak evlilik hayalleri kurabilirim. Ben her zaman gerceklerle yaşarım." Oyunculuktan buyuk bir keyif aldığını da vurgulayan Tuzunatac şoyle devam etti:
KENDİNE YATIRIM YAPACAK
"Sette bana verilen gorevi iyi yapmak icin ne kadar calışmam gerekiyorsa hic şikayet etmeden saatlerce calışırım. Konservatuvar eğitimim yok ama workshoplar`a katıldım. Ben, yazarlık, heykeltıraşlık, aşcılık gibi oyunculuğun da insanın icinde olduğuna inanıyorum. Kendime bu konuda yatırım yapmayı planlıyorum. Onun icin evlilik konusunu hic aklıma getirmiyorum."
berrak ablanın haberlerini yazalım
Berrak Tuzunatac'tan carpıcı acıklamalar
Magazin0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Berrak Tuzunatac'tan carpıcı acıklamalar