Bir suredir Show TV ekranlarında yayınlanan "Benim Annem Dans Edemez" isimli yarışma programı tepki topluyor.. Juri uyesi Serap Aksoy' un ısrarla yarışmacı Selen' in flortunu babası Gursel Bey' e sorması, program sunucusunun da bu tartışmalar karşısında pasif kalışı izleyiciyi olduğu kadar koşe yazarlarını da cileden cıkarttı. İşte Milliyet Gazetesi koşe yazarı Sabanur Kırac' ın programı ve program sunucusunu eleştirdiği yazısı...
Ekranların en beceriksiz sunucusu
Doğrudan konuya gireceğim. Mehmet Aslan kimdir? Oyuncu ya da sunucu mudur? Eski bir yarışmacı mıdır? Yoksa sadece unlu bir gazinocunun oğlu mudur? Kimdir bu Mehmet Aslan? Bu kadar kabiliyetsiz olmasına rağmen neden hÂl televizyondadır?
Sırf bu adam yuzunden magazinsel adalet kavramına olan inancımı iyice kaybediyorum. Hani doğal seleksiyon diye bir şey vardı? Hani gucsuz ya da beceriksiz olan, ortama ayak uyduramayan kendiliğinden yok oluyordu? Hani televizyon, işini kotu yapanı asla affetmezdi? O zaman neden ben hÂl televizyonu actığımda bu adamı goruyorum!
Adını ilk kez Cağla Şikel ile cıktıkları donem duymuştuk. O zaman dahi “Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu” olarak tanıtılıyordu medyada. Yani iki buyuk becerisi vardı, biri unlu bir mankenle birlikte olmak diğeri unlu bir işadamının oğlu olmak. Sonra yeterince unlenmiş olacak ki playboy olarak anılmaya başladı. Yani bu sefer de birlikte olduğu guzel kadınların sayısı sayesinde medyada yer buldu. Turk medyası icin bu kadarı yeter zaten. Bundan sonra ne iş yaptığı, eğitimi, kabiliyeti filan onemli değil. Hemen bir dizide oynatılır, uzerine bir de reklam filmi yetmedi bir de yarışma, tamam! ..Yok ama bizimkine bunlar hatta taytıyla buz ustundeki goruntusu dahi yetmedi bir de film cekti.
Sanki oyunculuğu cok iyiymiş gibi şimdi bir de sunucu oldu cıktı. Neymiş genc kızların sevgilisiymiş. Elinden şohreti, cebinden parası alınınca kimin sevgilisi olur bilmiyorum.
Bu kadar yeteneksiz bir adam nasıl olur da bu kadar cok ekran karşısında olur anlamıyorum, anlayamıyorum!