aslıhan gurbuz, aslıhan gurbuz haberleri, aslıhan gurbuz kac kilo verdi

Sevgili melekler, uzun bir sure komedi dizisi Yahşi Cazibe'de başrol oynayan ve kısa zamanda buyuk bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Aslıhan Gurbuz, dizinin sona ermesinin ardından uzun bir sure sessizliğe gomulmuştu. Dizide azeri bir karaktere hayat veren Gurbuz yeni dizisi Zeytin Tepesi'yle tekrar ekranlara dondu. Eskisinden cok daha farklı bir halde kamera karşısına gecen Gurbuz tam 16 kilo vermiş!..

Tempo dergisinin mart sayısı icin Emre Yunusoğlu’na poz veren Gurbuz, Serli Kibar’ın sorularını yanıtladı. Diziden sonra iki yıl ara veren oyuncu, bu sure zarfında kırgınlıklarını hallettiğini soyluyor:

“Sektore kırgındım ama biraz da ortalıktan kaybolmak istedim. Uc yıl suren populer bir iş yapıyorsunuz. İşiniz bir yanılsama yaratmak. Beni hÂl ‘Cazibe’ olarak tanıdıkları surecte bunu başaramazdım. O arada 16 kilo verdim.” 31 yaşındaki oyuncu olgunlaştığını da soyleyerek, “Tekrar kahkaha atabilmeyi ve mutlu olmayı keşfettim” diyor.

Kanal D’de yayımlanan ‘Zeytin Tepesi’nde Deniz karakterini canlandıran Gurbuz, rol alacağı diziyi nasıl sectiğini şu sozlerle anlatıyor: “Dram istiyordum ama mutlaka ters koşe olması gerekiyordu. Şive, ağız veya diyalekt kullanacağım roller istemiyordum.”
Genişletmek icin tıkla ...