kenan imirzalıoğlu, kenan imirzalıoğlu haberleri, karadayı kenan imirzalıoğlu

Sevgili melekler, Karadayı dizisinin başarılı oyuncusu Kenana İmirzalıoğlu seneye ekranlarda olmayacağını acıkladı. Dizilerin surelerinin uzun olması ve buna bağlı olarak da fazla olan calışma saatlerinin de bu şekilde devam etmesinin devam etmesi halinde ekranlarda olmayacağını belirten İmirzalıoğlu, bu kararının 'Karadayı' dizisini kapsamadığını acıkladı. Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu onceki gun Etiler'de yemek yedi. MekÂna yeni aldığı GMC marka vip minibusuyle gelen İmirzalioğlu,'Ezel' dizisindeki rol arkadaşı Burcin Terzioğlu ile buluştu.

MekÂnda 4 saate yakın kalan oyuncu mekÂnın arka kapı cıkışı gazetecileri kırmayarak ayakustu mini bir roportaj yaptı. İmirzalıoğlu dizi sureleriyle ilgili acıklamasıyla ilgili şunları soyledi: "Arkadaşlar benim acıklamam şuydu, Karadayı'dan sonra diziler 60 dakika olmaz ise ben oynamayacağım diye bir karar almıştım. Turkiye'deki diziler dunyada 80 ulkeye ihrac ediliyor. Yani boyle bir değeri korumamız icin bu sureleri kısaltıp sektordeki insanların mutlu bir şekilde calışmasını sağlamamız lazım. Ben sadece kendi konforum adına soylemiyorum bunu bu sektorde calışan insanların mutlu yaşaması adına soyluyorum."
Genişletmek icin tıkla ...