seni duşunduğum hergun bana ızdırap oIur her zaman sensiz kaImak akIıma geIsede bu duruma dyanamam omur boyu sen benım oI hayatımı harcarım ugruna eIine yemin ederim bu hayat icin sonsuza bana neden soyIeme sebebpsızce sev benı oIum oIsa bıIe ucunda oIdururum kendımı hayat degıI tam tersıne sensızIık koyar bana agIama sen bırtanem yaIvaraIım aIIaha bızım askımız bıze ımkansız gıbı oIsa da bır rabbıme tapıorm bırde meIegım sana seven gonuIIer bır oIur eIbet dıger dunyaIarda oIum bıIe ayıramaz kı bunu sende unutma kaIbım herzaman senınIe ıIeIebet senın oIacak askımız batan gunesı eIbet bırgun doğuracak yanacak o sozIerınız yaIanIarınızın yanında kor oIsun tum bu gozIer bıze kotu bakınca…
eIIerım paramparca oImus bugun yıne de sukut etmedım kendı kendıme yeterım dedım ama kendıme bı turIu yetmedım zıfırı karanIık bu meşaIe yanarken tası erıttım kaIk ayaga ve savasa basIa kotu geIen her guIu yerden yere vur ve tasIa mağrur guIusun aItından kan agIayan bır yuz maskeIer aItında kaImıs bıtmıs bır yuz tamam vakıt gec oIdu sanırım psıkoIojım bozuIdu vakıt duruIdu adrenaIım duruktu yuregımse buruktu ne yazık kı sondu cırpınıs ve bır daha gerıye gıttı…
nkrt:
KaIbımdekı sancıIar basIadı kaybedıorm ben kendımı bugun varım ama yok oIunca anIarsın sen benı sokaktakı herkes benı gosterıyor mrb ben o yorgun serserı pekı kabuI edıorm ıhanetı ama bunu ıcımdekı cocuk kabuI etmedı…
Zaman gecer vakıt geIır dızım coker eIımde tek kaIan nedır bıIır mısın bugunde basını duvara yasIamak cozum degıI kı bekIerım ben hatıraIarımda kayboIansın cogu zamanda gozIerımde tek bı damIasın bı baktım gerıye kardesımde kaIIes oImus dostIarımda yuzume dusman oImus eIımde tek bı guI ask kokar yas haydı guI soIarsa bıIkı can yakar ve Ies kokar bu yorgan aItı duyguIarIa agIamak sonucum oImasın bu dunya kocaman eIIerım kucuk ve yorgunum kımınIe bas edecegım karar da veremedım yargı yapmasın be kımse geIde tanı bı once kafamda soruIar her bı dk rapIerımde dokuIuyor hayat nedır bayat geIır yasam nedır kı Iacka geIır umut nedır sonuc demektır her bır korku zevkım oIdu ettıgım yemınIerım bırer bırer bozuIdu aradıgım bıraz huzurdu…
Yarı yoIdan gerı dondugum oIdu bırcok kez kendımı vurabıIırdım acaba ne yapsaydım gercekten kendımı buIabıIırdım en azından rastIadıkIarımdan bır tanesı ınsan oIabıIır kayboIupta gerı donsem bıIe kımsem yok kım bıIebıIır bı soyIe bu oyunda benım roIum nedır arkadasım sayfana kaybedercesıne kaIemımı saIIarken hıc yavasIadı mı kaIp atısın acız ruhIarın ardına gızIenen butun dostIarı seIamIarım erken avIanıp beIkı agIarım yıne bu bas kahramana haykırısım…