Teoman verdiği roportajda ilginc bir itirafta bulundu.
Teoman, Boxer dergisine verdiği roportajda ilginc itiraflarda bulundu.
Unlu rock'cı, "Uyuşturucunun tadını bilirim ama bana uygun şeyler değil onlar. Benim ilacım alkoldur... Viski ve rakı icerim. Shot yapmayı seviyorum" dedi.
Muziğiyle olduğu kadar hızlı gece hayatı ve aşklarıyla da magazin gundeminden hic duşmeyen Teoman, unlu erkek dergisi Boxer’a verdiği roportajda siyasetten ozel yaşamına kadar bircok konuda dikkat cekici acıklamalarda bulundu. İşte o roportajdan ilginc bolumler...
Şohret olmadan once daha fazla kişiyle birlikte oldum.
İlk başlarda gece dışarı cıkma nedeni daha cok cinseldi. Sonra o nedenler daha aza inerken, gece hayatına bağımlılık ortaya cıktı. Arkadaşlarla oturup konuşuyoruz. "Ayıp değil mi kardeşim? 40 yaşına geldik, oturalım evimizde!" diyoruz. Eskiden zamparalık icin cıkardık, şimdi oyle değil. Artık yan tesirine alışmışız.
Aslında evlenmek istemiyorum ama cocuk istiyorum.
Seksi değil, diğer ilişki formlarını da seviyorum. Erkeklerle beraber olmaktansa kadınlarla beraber olmak hoşuma gidiyor. Ama sevgililiklerim de tek gecelik ilişkilerle başladı benim.
YERLERİ SİLDİM BULAŞIK YIKADIM
Uyuşturucunun tadını bilirim, ama bana uygun şeyler değil onlar. Benim ilacım alkoldur... Viski ve rakı icerim. Shot yapmayı seviyorum.
Teşvikiye’deki evimden Cihangir’deki evime gectim. Diğer ev, parti mekánı gibi olmuştu son zamanlarda. Kimin kaldığını bilmiyordum. O yaşam tarzı beni yordu. Artık oyle yaşamak istemiyorum.
25 yaşında yurtdışına cıktım. Param yoktu, kız arkadaşımda kalıyordum. Gecinebilmek ve ders almak icin bir kafede bulaşık yıkadım, yemek yaptım, yerleri sildim. Tek tabanca calışıyordum. Bir patron vardı bir de ben. Ayak işlerini yapıyordum.
AKP hakkında bir suru suclama var, onları henuz bilmiyoruz ama bir şeyden eminim. Estetikle ilgili buyuk bir kaygım var. Taşra estetiğini Turkiye’ye, ozellikle de İstanbul’a getirdiler. Zaten estetikten bahsedeceksek, bir partinin ambleminde ampul olur mu?
Şunu da gormezden gelemeyiz; Turkiye yavaş yavaş muhafazakárlaşıyor. Yine de bir İran olamayız.
internethaber
Teoman'dan itiraf
Magazin0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Teoman'dan itiraf