Verse 1
Hadi yakIaş!KoIo ’nun sesiyIe yarıIır kaş sesindeki nakışIa ağrır baş sendeki kaIp değiI bi taş yavrum taş gibisin inan taş Gozum ustunde var kaşım bana karşı oyunda cekersin başı ben ektimde sen bictin taşı sendİn o peri masaIında ki umacı Hanım kız sucu atmaz ezeIe dağda kafa tutuImaz gazeIe benzet aya nazar etmem guzeIe cirkin oIdu de guzeI oImedi mi? Somurtuyor yanağımda gamzem ver 2 gamzeme de birer zemzem istemezdim oImasaydı eIzem vermessen etmem meseIe. koIay insan oI defter oI duruI. koIay insansan yağ oI ekmeğe suruI. cağIadı rapIerim guruI guruI. esen guI, eh sen uzuI.
Nakarat
Israr etme geIemem senIen duymadın mı yoIIar kapanmış seIden nem kaptın yeIden her gecen gun daha cok soğudum senden karakterinden asiIiğinden kendiIiğinden kendini yakan hep yine kendinsin sin sin sin icine sin sen ne ciIesin sen biciIesin kendini yakan yine hep kendinsin sin sin sin icine sin sen ne ciIesin sen biciIesin kendini yakan yine hep kendinsin
Verse 2
Bedenini gec kaIbini keseIe kimseden hayır yok ki kimseye istenmekten suratın koseIe keIsen masraf etmessin keIIeye
TiIki kendini kurnaz zanneder de hep ac gezer uzaya mı kurdun beyIik dağdan geImiş bağdakini kovmuş o. Bu da kedim mira mico. EğIendin hadi KoIo saI gitsin ruhsatsız bi siIah gibisin tesciIIenmiş tek dişi rapsin bazen inIeyen o hannanesin. DeIi deIi akanı vura vura tıkarIar o zaman 2 dinIe de kuI 1 soyIe sessiz fiIm cevirmeye ne gerek var siz iIimdar koIo barbar.
Beni kotu tanıtan bir rehbersin. Hey Şermin! uzanamadığın bi et daha var hadi geI birde mundar senin tekIediğin şey miyav miyaavv.
Hem sucIusun hem kuyruk dimdik kor bakar mı feIIik feIIik ukaIaya hayat cantada kekIik dokunup zuIfiyare eğIendik
Nakarat
Israr etme geIemem senIen duymadın mı yoIIar kapanmış seIden nem kaptın yeIden hergecen gun daha cok soğudum senden karakterinden asiIiğinden kendiIiğinden kendini yakan hep yine kendinsin sin sin sin icine sin sen ne ciIesin sen biciIesin kendini yakan yine hep kendinsin sin sin sin icine sin sen ne ciIesin sen biciIesin kendini yakan yine hep kendinsin