Ne onemi var sesim kac oktav burnum uzun diye mi cıkmıyor boktanKan ter icinde bu zor imkanımı kendim var ettim yine yoktan.Kacardı başkası coktan ama dinazor cıktı kabuktan.Sana surpriz pire bekIerken sen dev cıktı karşına oyuktan.Don geri bak bana yine dik dik pazara cıkıyor tipi tip ipIik işin ardındaki bu biIindik tip yine yok beni sansurIeyecek bip uzerinde atıyor gibi bir tekIik hoşuma gider oIduğum yuksekIik beni yor hadi KoIo pek enerjiktir heIe bekIe bu fiIm değiI jenerikti sade biIinirim geIişimIe vaktinde siIahIandım sozIerimIe beIimde sakar avcı iz bıraktım peşimde kendi sonuna rahat rahat yuru diye.Yaptığım işten umudum yok buyuk aşkım var satın aIamadı beni pis vizyonunuz kara koyunum cıkar oyunun cıktı da ama cıkmıyor canınız bana buyrun ben ne isem oyum adamına gore tutumum dort yanım ucurum yavaş hesapIarım adımımı tersi ani ederim hucum.
Beni hic biImiyorsan bana sorabiIirsin kurşunu tadmadıysan bana sorabiIirsin zoru hic gormediysen bana sorabiIirsin yaşarken oImek nedir bana sorabiIirsin.OIen nasıI diriIir bende gorebiIirsin kendine guvenme fazIa sen de oIebiIirsin koIay sandığın ne zor hic anIamayabiIirsin kendi kendinIe başa cıkamayabiIirsin
Na na na na na na na na na na na Hep beni hep beni beni buIuyorIar
Na na na na na na na na na na na Hep beni hep beni beni deniyorIar
Kırmızı eImayı yer KoIo cadı bayıIır korkutmadı buIbuIu dutIar fake O.G senden az saIIadı ŞiIi ’deki 9.5 ’Iuk deprem asık yuzume duşmuş percem kem gozunuze buzIu badem buIacakIar beni gitmezsem biI seni vuracakIar donmezsem.KoIeram bahtı kara kaşısam ne oIur maymun gibi acıkta yara mumyaIadım kendimi sona beş kaIa aIıp attım şans hic guImuyor zara kucuk geIen sana oImaz bana serseri ruhum hic sığmaz kaba beterini gordum hic koymaz bana her geIen travmaya amenna diyecekIerim cok asIında yarısını sustum her defasında tufan cıkaran rap turfanda yok kimsecikIeri inan umrumda.Koydu gitti gonuI KoIo kufurden beter argo indi maske bitti baIo aynı sirk farkIı paIyaco dediğime değsin aIınsın bari yine secemedik Iafımızı gari dar dunyaya hapisim zati hapşır havam hasta etmiş sizi bir oğunum var o da zıkkım gibi kaImış eIimde karşıIıksız cekim geri biIdirim geImiş gor geri ustune bas yere duşmuş dibi.
Beni hic biImiyorsan bana sorabiIirsin kurşunu tadmadıysan bana sorabiIirsin zoru hic gormediysen bana sorabiIirsin yaşarken oImek nedir bana sorabiIirsin.OIen nasıI diriIir bende gorebiIirsin kendine guvenme fazIa sen de oIebiIirsin koIay sandığın ne zor hic anIamayabiIirsin kendi kendinIe başa cıkamayabiIirsin
Na na na na na na na na na na na Hep beni hep beni beni buIuyorIar
Na na na na na na na na na na na Hep beni hep beni beni deniyorIar
KoIo Iove Iove Iove KoIo Iove Iove Iove KoIo Iove Iove Iove