unlu tenorlar unlu duetler
Unlu tenor Allessandro Safina, bu akşam Sertab Erener ile Kuruceşme Arena'da bir konser verecek.

José Carreras, Mario Frangoulis, Sarah Brightman gibi unlu isimlerle yaptığı duetlerle de tanınan unlu tenor Allessandro Safina, bu akşam Sertab Erener ile Kuruceşme Arena'da bir konser verecek.

Surpriz bir repertuvar hazırlayan Safina, Turkiye'ye ilk gelişi olmadığını ve daha once Ferhat Gocer ve Sezen Aksu ile iki ozel konser verdiğini soyledi. Erener'in de Aksu'nun oğrencisi olduğunu bildiğini soyleyen unlu tenor, "Ayrıca kendisini Eurovision'dan da biliyordum, soprano oluşu da beni cok etkiledi. Tum bunlar birleşince onunla ortak bir projede buluştuk. Onunla duet yapacak olmaktan oturu cok mutluyum" diyor.
"Her zaman icin İstanbul en favori şehrim" diyerek sozlerine devam eden Safina şunları soyledi: "Tam bir Boğaz aşığıyım. Bu konseri de dunyanın en guzel manzarasına sahip bir sahnede, Boğaz'ı izleyerek verecek olmaktan dolayı buyuk heyecan duyuyorum. Bir taraf da orman, bir taraf da deniz goruntusu beni cok etkiliyor. Ayrıca Turk muzikseverler cok sıcak insanlar."
Sertab Erener'le aynı sahneyi paylaşacak olan Safina, "Kadın hayranlarınızın ilgisinden sıkıldığınız oluyor mu" sorusuna, "Asla, kadınların ilgisinden asla sıkılmam" yanıtını verdi.

hurriyet/kelebek