bi ruya gordum parca parca bi otobuste bi yere gidiyoruz annemde vardı yanımda ama okul oğrenci otobusu yani oğrencilerle dolu bi otobus sonra annemle otorucak koltuk arıyoduk bulduk falan sora annem gitti aşşa indi heralde otobusten bilmiyorum arkamı bi dondum bizim okulda ufak boylu cok tatlı ama solcu heralde emin değilim belkide değildir gunahını almıyım bi kız vardı gozluklu adını bilmiyorum kız surekli beni gorduğunu fark ettiğini soyledi kızı boynunun arkasından tuttum kendime cektim yanaklarını ısırdım daha cok beraberiz bu otobuste dedim kızda sevindi ama biraz geri cekti kendini bi kac kere bunu yaptım ama hissettim resmen o an gunduz gozuyle gordum ruyayı cok gecmedi ustunden neyse 2.ruya ise buzdolabına bi suru kola , maden suyu , cappy gibi şeyler koydugumu ve dop dolu oldugunu gordum mandalina ozellikle cok vardı sonuca geliyim ruya tabirine baktım aynen şoyle diyo : " Ruyada buzdolabı gormek, cok hizmetkar ve menfaatlı, bir hanıma işaret eder.Buzdolabında meydana gelen değişiklik, o kadında meydana gelecek olan ahlaki bir değişiklik ile tabir edilir." napsam ya şimdi gidip kızla tanışsam mı ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Ruya gordum ne yapsam bilmiyorum yardım lutfen