Normalda cok nadir ruya gorurum ancak az once 12:48 gibi Telefon calarmımın almasıyla kalktım.Sabaha karşı yattığımdan uykuluydum biraz daha uyumak icin alarmı 3'e erteledim.Daha sonra bu ruyayı gorup uyandım.

İLK DEFA BİR RUYA BENİ BU KADAR ETKİLEDİ.Yorumlayacak varsa bana cok buyuk bir iyilik yapar.

Ruyam;
Beyler Facebookta gezerken bir video goruyoyrum"Beyaz Tvde Flaş tv telefonu satılıyor diye"Beyaz Tv izlerken Beyaz google'ın "eski gunler" temalı bir doodle yaptığını soyluyor ve konuk ozlem ve mutlulukla "ne guzel ya" vs diyorlar.Sonra Beyaz Tvde Flaşnin meşhur telefonu satılır.Sonra bir izleyici telefonla bağlanıp Beyazla Telefon hakkında tartışmaya giriyor ve video bitiyor.

Bende Google girip bakıyorum ve google'de akan bir şelala ve cok guzel akıyor.Şelaleye giriyorum ve akıntıya kapılıp acağı doğru surukleniyorum ama su cok taşkın ve temiz akıyor.Su bir mağaraya akıyordu ve ben bir mağara girişine doğru suruklenirken sağ tarafta ki kayada kayaya sağlanmış bir bıcak(kelebek diye adlandırılan) birde taş usunten duran cakmak gordum.

Sonra mağara icine surukledi su beni.Sanki mağara ici değil yatağımda yatıyorum o derece rahattı derenenin kenarı.Sonra Cebimden telefonu cıkarıp onunu gormeye calıştım ve ilerledim.Sonra aklıma burada orumcek olacabileceği aklıma gelip geri donmek istedim tam donerken uyandım.

birde;Suda suruklenirken aklımda bir dala tutunuduğum ve telefonumla uğrışyor olmam gozumun onunden gecti.