Hastanenin bi yerinde otururken sağ kolumdan kıl cıkmaya başladı. Baktım cıktıkca cıkıyor. Kıl kadar veya biraz kalın bi şekilde bi kac metre cıktı siyah olarak. Sonra aynı yerden 5dk sonra gorunuşu aynı paketlenmiş salam/sucuk gibi bi şey daha cıktı. Hemşire poşete koydu. (hemşireyi tanıyorum gercek hayattada hemşire). Bu ne dedim katran dedi(kılamı yoksa o salam/sucuk benzeri şeyemi dedi hatırlamıyorum). Sonra hastanede nedendir hatırlamıyorum dolanıp durdum. Kayıp oldum filan en sonunda aynı yere geri geldim. (hemşirenin yanına). Bu seferde sevdiğim bir oğretmen var aşağıda gordum onu. Onun gormesi icin sol kolumun pazusunu sıkıyorum ve aynı şekilde kıl hızlı bir şekilde sol kolumdan cıkıyor. Bayağı uzun şekilde cıktıktan sonra paketlenmiş salam/sucuk gibi şeyin cıkması icin kasıyorum. Ama oğretmenim geliyor. O gelince bırakıyorum pazumu sıkmayı ve cıkmıyor o salam/sucuk şeyi. Sonra sağ kolumdan daha once cıkmış olan hemşirenin poşetlediği salam/sucuk benzeri şeyi poşetiyle aldım eve goturuceğim (yemek icin değil bir doktora filan gosteririm sonra diye).
Uyandım ve sol kolumun ustune yatmışım ve sıkmışım pazumu ama etkilendim biraz ve aylar sonra ilk defa bir ruyamı bu kadar net hatırlıyorum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rüya Tabirleri
- Metrelerce kıl ve garip şeyler