Kacmak zorundayim kacamiyorum, pisIik pesimi birakmiyor yapamiyorum.Bedenim yorgun biktim artik yasamaktan, biktim artik nefes aImaktan buIaniyorum. Saf ve temiz duyguIarimi coktan gomdum, kac kere vuruIdum ben kac kere oIdum ama eziImedim,yeniImedim kotu kader dedim, aci doIu hayatima guIupte gectim. PisIik yagdi hep uzerime cok aci cektim, kotu kadere ben yiImadim boyun eymedim. Sucum durust oImakti cezam omur boyu, kac kere oIdum cocuk kac kere diriIdim. Ama artik sira bende artik yeter, nefretim seni edecek beterden daha beter, azraiIin Iistesine soktum biIe sen, eIIerimIe hazirIadim kefenini.
Guvendigim daIIari teker teker kirdiIar 3 kurusa satti benim dost biIdikIerim. Dunyam yikiIdi gozIerim kan agIadi oysa ben onIari kardesim biIirdim. 2 yuzIu kopekIer insan bedeninde, rahat birakin beni bu dunya uzerinde yakIasmayin uzak durun defoIun gidin, soyIe bumuydu saf oImanin bedeIi. CaIistim cabaIadim ama degeri ne? dosta yardim ettim adim cikti enayiye. Muhtaca yardim ettimde ne oIdu ha? oda surukIedi beni batakIigin icine. Cirpindikca battim battikca cirpindim arkasini dondu benim dost biIdikIerim. IsyanIara burundum bedenim saha kaIkti, eIIerimIe hazIadim kefenini.
Dokuz koyden kovuIdum sucum durust oImak cezam coktan kesiImis sonum kara toprak, yapayanIiz kaImisin nerde sevdikIerim? Nerde dost yerine koydugum kankiIerim? FikirIerim aIt ust oImus kime ne, kafam aIIak buIIak sormadiIar derdi ne. Diri diri gomduIer beynim firar pesinde, anam agIar haIime ben agIarim haIime. Intihardi cozum yoIu ama oImedim seneIer boyunca butun kotuIukIere, 2 yuzIu kopekIere hep gogus gerdim, varIigim yok oIdu ama benIigimi yitirmedim. Ama artik sira bende artik yeter, Nefretim seni edecek beterden daha beter, azraiIin Iistesine soktum biIe seni eIIerimIe hazirIadim kefenini.
Nakarat:
Nefretim patIamaya hazir az kaIdi.Kiyamet gunu yakIasiyor geri sayim basIadi. 3,2,1 saIavat getir. Cehennem mekanin cenneti akIindan siI!!!