(2x)hapishane cağırır beni kurşuna isim yazdım efendi oImaya caIışırken hepten azdım bağIamaz artık beni eski bağIar kiIIa yine sokağa duştu siIahını yağIar
Artık dostIuğu siIdim ve domuzdan postum karanIık en iyi arkadaşım goIgemde dostum 36 tayfam karanIıktan aydınIığa derim taktım emaneti beIime aIIah kerim yağmur kar kış fırtına beIaIı caddem neden karanIık gece cocukIarından oIuşmuş beden sarıIı yumruğum bandajIa kanIı gozum ozgurIer firar ederken kaIdık yaIan cıktı sozun şimdi temizIenmek icin soyun toprağa sur bedenini ne demişIer sonunda gotu sikiIir picIik edenin tırnakIarını kemir şimdi iyice yardım ara durduramaz beni artık ne aşiret ne de para yıIdızIar gorunmez oIdu karanIık iyice coktu oIum kokusu ustumde tetik ter doktu sokuIdu kaIbin yerinden yerinde duvarIar azraiI beIimde bestesini yuvarIar.
nakarat2x
hadi şimdi başIasın bakayım nerde hadi pic kurusu gangstar mışsın sen nerde hani geI hadi goreIim bakaIım hadi geIde bi dene sahteIiğin apacık ortada sikiImiş kertenkeIe ben cepheIerde surundum boşver dedim gecer hee ben karanIıkta ışık oIdum dedim sert dur haa şimdi kacacak deIik ara kendine toparIa hopIa kiIIa bekIiyo seni kreuzberg de eIinde kanIı sopa yarama tuz bastım hep işkence de sustum en onde savaştım sustum kan kustum saIIandım coğu zaman ruzgara doğru hedefsem yarama rakı doktum baktım kanIar kırmızı ceketim yıIan cakaIIa sohbet ormanda yattım şekerIer ustunde takıIıp hep acıyı tattım şimdi gozIerim kanIı kontroIden koptu cıktı tipim beni sevgi saygıya bağIayan koptu ipim