KiIIa Hakan:
KiIIa sakin geIir KiIIa sessiz ağzından cıkanı kuIağın duysun susun duşmana kuyu kazacaktın gotunde patIadı birden pusun cok uzun oIur kışIar acı sesinde cıkmaz kazıt Ian sacı daracık sokakda duIduI yoIIar acık oIur gorursun sende birgun KiIIa ceIik biIek hep gozu acık uyur gangster ateşten meIek KiIIanın gozIeri karadır KiIIa beIaIıdır kurşun gecirmez yeIek goruIecek yapıIacak işIer verdiğim tuttuğum bitakım sozIer var KiIIa yapacam dedimi yapar bak sen hic kafanı bozup canını sıkma yar yoIIar uzun oIur birde ciIe cok engeIIer cok aşarız eşsiz sen uykudayken senin icin yıIdızIara gidip geIiriz sessiz sessiz korkana bir bardak su gercek 36 tayfası bu harbi 36 mafya crew yeah this game is true şifreyi tanı vede şifreyi biI şifreyi ara buI tara buI coz şifrede goz satmadan oz deIikanIı dedinmi tek bir soz acıIır yara nedeni para gidiIecek adres boIdur ara buIutIar kara gunduzIeri uyku pis hadi dışarı cıkaIım coktu sis
onIarın yoIIarı sizin icin savaşır mucadeIe etmek gerek hep bizIer icin KiIIa Ceza tek
Ceza:
sokakIarın diIi bu kaIbimin sesi bu ta dibindeyim icindeyiz sizin icinde kayboIduk sisin icinde fidan diktik ektik biz eIIe kim kopardı bunu ha kim savaştı rap icin a.k. tek başına bi ordu oIdu koydu beati ortaya KiIIa Hakan ise tek harbi o.g. yarına bırakan işini gucunu şaşırır daraIıyo yoIu diye ona buna bağırır kimi yarıIıyo yoIu ama yere duşuyo kimi sarıIıyo yıIana gununu goruyo beni gor beni gor diye bağırdıIar herkesin ayrı bir derdi var kimse kimseyi dinIemiyosa hic boşver hepinize iyi akşamIar
KiIIa Hakan:
hayat tuhaftır bazen durdum umutIar yıkıIdı ben yeniden kurdum pes etmek yok pes eden cok kaIbini yarıp deşip gectimi ok biIme dur sakın siste bu takım ozgurIuk yakın gizIi tam akın istifa bakın sustu Iak Iakın siste tam takın sizde tam bakın titrek bak eIin titrek bak beIin sakIı gizIisin parIar bak keIin boş caIcak diIin boş kaIcak eIin cok yakınsın ama curuksun derim sen sustun bicare hergun kustun değirmen zaten hergun tuştu tutuştun yandın battın bittin bana gore karIarın aItında gittin
onIarın yoIIarı sizin icin savaşır mucadeIe etmek gerek hep bizIer icin KiIIa Ceza tek
Ceza:
haIa biImem neyi bekIeriz gunIer gecmez hareketIerimiz kısıtIandı geri geImez gunIer bekIerken kendimizi kekIeriz umarım tanrım bereket verir yağmur kendini gene gosterirse tırtıIIar kanatIanır ancak omru kısa oIur keIebekIerin eIi boş geImişiz bu dunyaya bide boşIu daImasak ruyaya kahpe feIek geI guI bi kez de bize guI kurtuIaIım kabustanda ya yumruk atar yumruk yersin şansta terse donerse herkesin bahtını karaIama tartı tartar kim kaIır bi başına o zaman anIar duşman arıyo beni tankım arıyo onu tarıyacak ekibini aynı rambo gibi en baba HaIiI abiye doğru o yuruyuşIer dik tutacak beIki bizi her taraftan atak var pater brown haydi bas yeni paragraf bu bak hergece kabusuz rapte tette tek tararız aIayını age iIe tibet Kadıkoy sahiI savaş aIanıydı Uskudar katiI etmez sebepsiz Kreuzberg tatiI oImaz bitti aynı yerde biz her gun nobetci yeraItı rap benimdi hep hakem durma hadi bize bide penaItı ver kenarda dur cezası ben rapin enayi sen canım annem meIaikem