Benim saham boş değil o golleri attıran benim!
Gulben Ergen'in onceki gun atv'de yayınlanan 'Surpriz' programında Safiye Soyman, Faik Ozturk ile yaşadığı aşk yuzunden sanat hayatını bitirdiğini soyleyen Ferhat Guzel'e sert cıktı: Ben istediğim icin o golleri attırıyorum..
Gulben Ergen ile 'Surpriz' yine dopdoluydu. Onceki akşam atv ekranlarında yayınlanan 'Surpriz'e Faik Ozturk, Safiye Soyman, Banu Zorlu ve Ferhat Guzel konuk olarak katıldı. Gulben Ergen, 'Aşk Bitmez' albumunde yer alan 'Bay Doğru' şarkısına cektiği ikinci klibi de ilk kez kendi programında yayınlandı. Her anı hareketli gecen 'Surpriz'de son gunlerin en moda ikilisi Safiye-Faik anıları damgasını vurdu. Gulben Ergen'in programına ozenle hazırlandıklarını soyleyen Faik Ozturk'un, "Safiye'nin şapka koleksiyonu var. Amerika'dan 50 şapka aldı" sozleri uzerine Ferhat Guzel, Safiye Soyman'ı, Romalı Perihan'a benzetince ikili arasında kısa sureli bir gerginlik yaşandı.
Sanat hayatın bitti
Ferhat Guzel, yaşanan gerginliğe rağmen Safiye Soyman'ın uzerine gitmeyi surdurdu ve Fait Ozturk ile birlikte olduğundan beri sanat hayatını bitirdiğini soyledi. Ferhat Guzel'in bu sozune sinirlenen Safiye Soyman sert cıktı: "Safiye Soyman bir guneştir. Ancak kanatlarının altına alır. Beni hic kimse bitiremez. Lafını geri al lutfen. Ben istediğim icin o golleri attırıyorum. Benim saham boş değil!" İkili arasındaki gerginlik diğer konukların araya girmesiyle son buldu.