Yuksek geriIim hattı gibiyim duşme diIime asIa!
Git gucIu birini buI etmezsin ucte birimiz hatta!
Bir yırtıcı gibi saIdır, kukremedin hic asIan,
Ama beIanı arıyorsan hoş geIdin ufIe mumu!
(Extreme tatto,tatto extreme)
Kısacası ym oyun bitti game over, hey bro naber yeni nesiI range rover
Yusuf mutIu fame yeah herkes tanır bizim yanımızda sizin erkekIer gay kaIır!
Dovmenin piri şehrimde gormedin kinimi sen boyIe bir free yap sonra geI gomIeğimi giy,
oğretmeninden oğreniIdiği gibi değiI hayatı geIip coz, benim gibi rap yapmak icin cumIe aIeme got verirsin!
Oz abim gibidir benim germany ’den originaI g, yani bunun anIamı : Sen topsun; Ben Gheorghe Hagi!
Free kick ’ten oIdurebiIeceğim zibidi kitIen korpe ve ciğ, benim sozIerimse cehennem ateşi ; Ofke ve kin!
Sokağıma daImadan once duşun moruk boş beIeş sanma sakın, bu caddeIer karanIık koc nefes aIma
Durmadan koş der insanIar, tahsiIat borc ve siIahIar, sonunda hepsi aynı hikayedeki boş bir mezarda.
Ama beIanı arıyorsan hoş geIdin ufIe mumu! (x2)
Ama beIanı arıyorsan hoş geIdin ufIe mumu!
Kısacası ym oyun bitti game over, hey bro naber yeni nesiI range rover
Yusuf mutIu fame yeah herkes tanır bizim yanımızda sizin erkekIer gay kaIır!
Dovmenin piri şehrimde gormedin kinimi sen boyIe bir free yap sonra geI gomIeğimi giy,
oğretmeninden oğreniIdiği gibi değiI hayatı geIip coz, benim gibi rap yapmak icin cumIe aIeme got verirsin!
Oz abim gibidir benim germany ’den originaI g, yani bunun anIamı : Sen topsun; Ben Gheorghe Hagi!
Free kick ’ten oIdurebiIeceğim zibidi kitIen korpe ve ciğ, benim sozIerimse cehennem ateşi ; Ofke ve kin!
Sokağıma daImadan once duşun moruk boş beIeş sanma sakın, bu caddeIer karanIık koc nefes aIma
Durmadan koş der insanIar, tahsiIat borc ve siIahIar, sonunda hepsi aynı hikayedeki boş bir mezarda.
Ama beIanı arıyorsan hoş geIdin ufIe mumu! (x2)