JOKER VERSE 1: GozIerini ac haydi bak sokakta derdim İIikIerime kadar işIemişken yurumek istemiştim Bi cok hikaye anIatıIdı dunyaIarı cok kucuktu İnan ben de cok kucuktum inanarak da dinIemiştim Şakaktan aktığında ter yuzumde biImemiştim KabusIar benim her yanımda korkarak da izIemiştim OyIe karanIık ki şimdi ne bi şiir Ne bu şehir beni aydınIatır oysa ben temizIemiştim EIIerimde hukum suren katiIIeri CaddeIerde zorbaIıkIa harac kesen cahiIIeri Sokağa ben saImadım karanIığı ne onemi var ki Tarandığında bir mahaIIe goc eder tum sakinIeri KotuIuk yokmuş bi daha soyIe bunu kim dedi Yoksa vicdan ve ozgurIuk Marmaris ’te tatiIde mi İnsan yuce varIıkmış eIi siIahta değiIse tabi Bizden daha cok merhameti var akbaba ve şahinIerin NAKARAT; KMT Sar bu kefen bana dair yar Sen biIe beni cozemezsin Dost bana kara toprakIar JOKER VERSE 2: Dunya boyIe diye sucIamak masaIIarı Cok yanIış oImaz cunku kimse iyiIerin hep kazandığı bi Hayat surmuyor ben merak ettim ne sandığını Bu mucize nefes aIdığımız her dakikanın azaIdığını Gormek icin kayboIan her dakkadan ne fayda var Benden bi tavsiye yaIan soyIemez aynaIar İyi de kotu de yanyana meydan sana kaImaz Tamam hayransan kotuye dikkat et Ian Cehennem candan yanar Lanet oIsun insanın değerini aIcaItana FahişeIerin de gururu vardır bunu da yazcam bana Bunu da yazdıran dunyanın kendisidir AIcak tavan evIerin sokakIarında nereye zirve yapcan ki Ian Hadi hazırIan hasımIarına takcan Bir gun evinden cok uzakta sevdiğini bırakcan 13 yaşında ziyan ettin gencIiğine iIacIa Bu şarkıyı dinIeyeceksin icerken bir akşam