nur yerlitaş kac yaşında nur yerlitas kac yasinda yerlitaş doğum tarihi kac doğumlu doğum yeri
38'inci doğum gununu Rumeli Hisarı sahnesinde hayranlarıyla kutlayan Sibel Can'a kızı Melisa surpriz yaptı ve tekneyle Boğaz turu hediye etti. Sibel Can, yaşını saklayan meslektaşlarını iğneledi..
Sibel Can, 38. yaşgununu sahnede hayranlarının onunde kutladı. Doğum gunu olan 1 Ağustos'ta hayranlarına Rumeli Hisarı'nda muhteşem bir konser veren Can, İstanbul Draqueens adlı şov grubunun surprizi ile duygulu anlar yaşadı. İstanbul Draqueens'in sahneye getirdiği pastadaki mumları ufleyen sanatcı, "Cocuklarımla, sizlerle, şarkılarımla bir omur sahnede olmayı diliyorum" dedi. Konsere gelen fanlarının 'Dunyanın 8. harikası' yazılı pankart actığı konseri sanatcının eşi Sulhi Aksut, kızı Melisa Ural, ve modacısı Nur Yerlitaş da izledi.
ANNEYE TEKNE TURU SURPRİZİ
Annesini kaybettiğinden beri doğum gunu kutlamayı sevmediğini soyleyen Can, "Kac yaşına girdiniz?" sorusu uzerine şunları soyledi: "Bazı sanatcı arkadaşlarım gibi yaşımı saklamam. Ben sizlerle hep birlikte buyudum. 38 yaşındayım aklı başındayım." Sibel Can, ertesi gun de 13 yaşındaki kızı Melisa'nın surprizi ile karşılaştı. Tekne kiralayan Melissa annesine Boğaz turu yaptırdı. Can, Boğaz turunda ikinci pastasını ufledi ve pastasını kızının ellerinden yedi..
SABAH
38'inci doğum gununu Rumeli Hisarı sahnesinde hayranlarıyla kutladı
Magazin0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- 38'inci doğum gununu Rumeli Hisarı sahnesinde hayranlarıyla kutladı