Selamun aleykum , Ruyam uzun az kusura bakmayın ama detayını dokmek istedim şimdiden bazı şeyler yazıcam okumak istemeyen varsa ruyama baksın Cunku İkiside Uzun okumak istemeyen olur.

Şimdi ben ramazan ayından beri gece yatarken abdest alıp duamı edip yatıyorum. Neyse boyle yapa yapa ramazan ayında ruyamda kuranı kerim satın alınırken gordum anlamına baktığımda ise duanın kabul olcağına alamet diyordu. İşte ben ne olur ne olmaz diye hep ettim duamı hepde aynı anlamda ruyalar cıktı.Sonra istihare namazı hacet namazı falan oğrendim kıldım onları duamı tekrar ettim ruyamda gine aynı anlamda bir ruya gordum. Sabah namazlarına kalkıp duamı tekrar ettim gine aynı anlamda gordum.Benim duam Subaylık okumak icin ediyorum. Lafın kısası ramazan ayından itibaren dinime imanına daha duşkunum ve ruyamın anlamını size sorucam ben pek anlamam.

Ruyam

Abdets alıp dun gece duamı ettim ve yatağa ayetel kursi okuyup yattım. İşte ruyada bir yere giriyorum ve ellerimi yıkıyorum ayna var ona bakıyorum beyaz gomlekliyim ( evde beyaz gomleğim yok ), arkamdan bir kız bakıyor benim yaşıtım işte guldum ona karşı o da bana guldu ( tanımıyorum kızı ) , sonra birşey oldu başka bir yerdeyim kus olduğum biri geldi omuz attı sonra kavga basladı , ve tekme salladı sıyrıldım,yere duştu ve ağladı ama gine tekmeliyorum yerde sonra ruya gine kızın olduğu tarafa gecti konusuyoruz kızın ustunde de beyaz bir giysi var neyse opuyorum kızı olay tekrar kavga anına geliyor ordan kacıyorum ve arkadaşlarımı goruyorum onlara diyorum bi guzel dovdum ağzını burnunu kırdım falan diye guluyor onlar sonra kızın tarafa geciyor ve elime kağıt veriyor kağıtda benim adımla başkalarının adı yazıyor kağıtta kazanıdığımı goruyorum ama ne bilmiyorum işte secim mi desem ne desem tam cıkartamadım. Baya uzun gordum ruyayı işte bitti boyle kavga ayrı yerde oluyor kız meselesi ayrı yerde. ( Kız acık sacık değil ama guzel beğendim gozu falan mavi hoşuma gitti baya bir ) İşte dostlarım abilerim ablalarım gine entrasan ruya bilmiyorum anlamlarını uzun yazdım kusura bakmayın elbetteki birisi cevaplar diye uzun uzun acıkladım. Anlamıssınzdır, her gun abdest alıp dua edip yatarım ayetel kursi okuyup. Evet bekliyorum coğu tabirler yalan ama elbetteki bir bilen vardır yoksada ALLAH Bilir diyip duamı etmeye devam edeceğim yaşım 17....