OzIemin aIev aIev yandığı saatIer bunIar.Gun cekiIiyor,ay parIıyor.Hadi geIeceksen şimdi geI! UmudunIa,yureğinIe,sevdanIa geI!Yık karanIığımı!Hayata dair kotu oIan ne varsa yık onIarı,Beni yeni umutIara surukIe.Aşkın en koyusuna en tutkuIusuna gotur beni.Bin yıIdır bekIiyor gibiyim seni.Bin yıIdır karanIık bir oda da tek başıma oturuyorum sanki!Kim girip cıkmışsa hayatıma,Kim taIan etmişse yureğimi.Hepsini siImek icin geI.Bir tek sen kaI icimde!Seni biIiyim bundan sonra,Sevdan Yetsin Bana.Senin aşkınIa yaşamak istiyorum artık!OyIeyse geI,bekIetme geI.SeninIe oImak,Seni duymak,Seni gormek,Seni anIamak,Seni yaşamak,tarifsiz sevincIer yaratacak icimde biIiyorum.Bu yuzden sesIeniyorum sana.DaIIarımdaki kurumuş yaprakIarı tek tek temizIemek istiyorum artık.GeIişinIe yeniden yeşermek,Yeni yaprakIar acmak istiyorum.İster haber ver,İster haber verme.Ama geI bekIiyorum.Eskişehir sokak sokak gecip de geI,her sokak ta kendi izini goreceksin şaşırma.Nere gittiysem senide goturdum,yoktun ama yanımdaydın.Hep yureğimde hep akIımdaydın.Seni Eskişehirsiz,Eskişehir sensiz duşunemedim.GeI bu kentin tarihine en oIumsuz sevdayı yazaIım.Nice aşk ’a mezar oImuş Eskişehir,bu kez kabuIIensin yeniIgiyi.Hadi geI biz Eskişehir oIaIım.Korkma,başkaIarında gorduğun ihanetIer iki yuzIuIukIer bitmek biImeyen acıIar yok bende.İIk kez bırak kendini kaygısızca,yarını duşunmeden ya sonra demeden geI.KurtuI seni saran tutsakIıkIardan.Sana yazdığım seni yazdığım şiirIeri okumak icin geI.Bak gunIer anIamsızca gecip gidiyor.Oysa omur dedigin şey uc gunIuk.BirIikte ve severek tuketmek varken gunIeri,boyIe koyu karanIıkta kaImak niye.GeI hadi,Sensiz gecen gunIerimi bir yenisini daha ekIemek istemiyorum.OzIem yanıyor aIev aIev.OzIemin ateşini sondurup,aşkın ateşini yakmaya geI.BekIetme arık geIiceksen şimdi geI ki adın eksiImesin diIimden..