Hoşlandığınız kişi size duygularını acıkca ifade etmeyip size hediyeler veriyorsa ya da siz ona hediye alıyorsanız, ne anlama geldiğini merak edebilirsiniz. İşte hediyeler ve anlamları..

Siz veriyorsanız...

Kravat: İckini hopurdeterek iciyorsun, cocuksu cazibe eskidi.. Lutfen git ve ciddi bir iş bul..

İpek boxer: İcine daha ince giyinmen seni daha iyi gosterecek..

İki kişilik seyahat bileti: İlişkimiz konusunda ciddiysen seninle daha cok vakit gecirmek, yalnız kalmak istiyorum.

Spor araba maketi: Dış gorunuşun yalanlasa da icinde oynamak isteyen bir cocuk var. Buna saygı duyuyorum.

Mucevher: Sana yuzuk olcumu soylemiş miydim?

Gomlek: Senin stilini beğeniyorum ama aldığım gomlek gibi kıyafetlerle daha yiyi goruneceğini duşunmuyor musun?

İkinizin cerceveli fotoğrafı: Ya evlilik canları calmak uzere ya da eğer ayrılırsak seni cılgın gibi sessizce izleyeceğim.

Futbol macına bilet: Beni bu maca gctur ve senin ilgi alanlarını oğrenmemem yardımcı ol. Arkadaş ol veya sonsuza kadar kaybet.

En cok satan kitap: Senin neden hoşlanacağını bilmiyorum ama diğer insanlar bunu seviyor, yani sen siye sevmeyesin ki?

El orgusu kazak: Eğer ev kadını tipini seviyorsan, ilgili konuları bilirim.

O veriyorsa..

Kolye: Gercekten sana onem veriyorum ve bunu her taktığında beni duşunmeni istiyorum.

İc camaşırı: Her zaman seksi olduğunu duşundum ama bunun gibi birşeylerin icinde gorme gibi fantazilerimde var.

Mutfak robotu: Bunu nasıl soyleyeceğimi bilmiyorum ama eskisi kadar cekici gelmiyorsun.

Kopek yavrusu: Cocuklarımızın olduğu, citle cevrili bir ev hayal ediyorum.

Kazak: Hayalim yok ve belki anneme de aynı hediyeyi verdim.

İki kişilik seyahat bileti: Rahatsız edilmeden 48 saat seks yapmak istiyorum.

Yeni bir parfum: Eski kız arkadaşım da senin kullandığın kokuyu kullanıyordu, lutfen bunu dene..

Cep telefonu: Ya senin guvenliğin icin gercekten endişeleniyorum ya da gunun her dakikası sana ulaşmaya ihtiyacım olabilir.

Aylardır istediğiniz bir CD: İyi bir dinleyiciyim ve harika bir hafızam var.

Şiir: Romantik bir aşığım. Kırıldım.

Hediye secerken yapmanız ve yapmamanız gerekenler!

* İlişkinizin başlarında hoşlanacağını bildiğiniz kitap, CD hediye edin.
Bencillikten uzak, duşunceli biri olduğunuzu gosterir.

* Yıl donumleri, doğum gunleri gibi zamanlardan once dolaşırken, alışverişte
istediğiniz şeyleri ima edin.

* Boş zamanlarını goz onunde bulundurarak guvenli spor urunleri alabilirsiniz.

* Erkeğe bircok cicek gonderin. Bu erkeklerin de hoşlandıkları cok romantik
bir jesttir.

* Birlikte uyumaya hazır olduğunuzu anlayıncaya kadar seksi ic camaşırı
veya seksi cağrıştıracak giysiler giymeyin.

* İlişkiniz ciddileşinceye kadar kotuleyici bir kart veya kaba hediyeler
vermeyin.

* Yaratıcı olmaktan korkmayın. Hediyenize kişisel ve tek olmasını sağlayan
ayrıntılar ekleyin.

* Tum erkeklerin harika hediyeler vermesini beklemeyin. Eğer sevgiliniz .
sevmediğiniz hediye verdiyse, onun iyi ozelliklerine odaklanın.