Erkekler, biz kadınların kafalarını nasıl karıştırdıklarını acıkladılar. Sonucta biz kadınlardan ne kadar farklı duşunduklerini bir kez daha gormuş olduk. Merak ediyorsanız okuyun.
Şoyle bir gercek varsa o da bizlerin erkekleri sevdiğimizdir. Fakat kabul etmek de gerekir ki; bazen erkekler gercekten garip duşuncelere sahip olabiliyorlar. Mac seyrederken tum dunyadan kendilerini soyutlayabiliyor ve avazları cıktığı kadar bağırarak tezahurat yapabiliyorlar. Sizinle sohbet etmek yerine bilgisayar oyununun başına oturup sabaha kadar oyun oynayabiliyorlar. Bizi bazen şaşırtan bazen de cok kızdıran erkek davranışlarını kendilerine sorduk.
Erkekler neden duz ekran bir televizyon icin milyarlarca para harcarken, neden bir pantolona 80 YTL vermeye kıyamazlar?
28 yaşındaki Tolga, tum pantolonların birbirinin aynısı olduğunu, yeni bir tane almanın mantıksız olduğunu duşunenlerden. Şu an giydiği pantolonun, yenisinden bir farkı olmayacağını duşunuyor (ki renkleri solmuş veya markası olmayan bir pantolon olsa bile). Oysa biz kadınlar, istediğimiz renkte ve cok ucuza bir pantolon bulduğumuzda bizden mutlusu yoktur. Beğendiğimiz kıyafetlere sahip olmak belki aynı kıyafetin her renginden olsa bilebiz kadınları keyiflendirir. Fakat iş teknolojiye gelince erkekler icin her şey değişiyor. Arkadaşlarından once eşsiz ozelliklere sahip, son model bir plazmaya sahip olmak onlar icin bir gurur meselesidir. Zaten coğu erkek icin kıyafet alışverişi bir işkencedir.
Erkekler, neden mac seyrederken bir hırsızın saldırısına maruz kalmışcasına cığlık atarlar?
29 yaşındaki Caner, "Spor programlarını ve macları izlerken acıkcası oyle konsantre oluyorum ki hicbir konuşmayı duymuyorum, cok heyecanlanıyorum hatta bazen kalp krizi gecirme riski ile karşı karşıya kaldığımı bile hissettiğim zamanlar oluyor" diyor. Erkekler icin macta yapılan her atak ve fileleri havalandıran her gol kazanılmış bir zafer sayılıyor. 32 yaşındaki Eser de "Kendimizi takımdaki oyuncular gibi hissediyoruz. Başarılı olduğumuzda ya da macı kaybettiğimizde kendimizi de kaybediyoruz" diye ekliyor. 30 yaşındaki Mehmet ise "Erkeklerin mac izlerken attıkları cığlıkları, kadınların duygusal bir film karşısında ağlamasıyla eş değer tutabiliriz" diyor.
Erkekler, neden bazı kıyafetlerini senelerce saklama ihtiyacı duyarlar?
34 yaşındaki Tuna, "Eğer kıyafetlerim beni sıcak tutuyorsa, uzerinde de hicbir delik yoksa ve tam uzerime goreyse neden atayım ki" diye duşunuyor. Erkekler icin eski ya da modası gecmiş olması bir problem değil, onemli olan işlevselliği.
22 yaşındaki Deniz ise, "Kıyafetlerim bana mutlu olduğum anları; orneğin universitedeyken gittiğim o keyifli bahar konserlerini, halı sahada son dakikada attığım golle kazandığımız macı hatırlatıyor" diyor. Buradan anlıyoruz ki erkekler, her ne kadar duygusal olduklarını kabul etmeseler de kıyafetleriyle aralarında bağ kurdukları bir gercek.
Kafa Karıştıran Erkek Davranışları
Erkekler neden populer filmlerin repliklerini soyleme ihtiyacı duyarlar?
Cunku kendilerini ifade etmelerinin en basit yolu budur. Kadınlar iletişimde erkeklerden daha başarılıdırlar ve kendilerini daha rahat ifade edebilirler ama erkekler duygularını gosteremezler. "Galiba hata yapmaktan korkuyoruz. Bir film repliği herkes tarafından beğenilmiş ve guzel tepkiler almışsa; garanti olanın uzerine oynamakta hicbir sakınca gormuyorum" diyor 37 yaşındaki Ahmet.
Erkekler neden seks konusunda kadınlara bu kadar baskı yaparlar ve sonra istediklerini elde ettiklerinde asla bir daha aramazlar?
29 yaşında Nedim, "Bu bir testtir. Aslında biz de hayalimizdeki kadını ararken bazı şeylere onem veririz. Eğer ilk buluşmada ısrarımıza karşı koyamayıp birlikte olursa, o kadın hakkında pek de iyi şeyler duşunmeyiz. Gecici goruruz" diyor.
Erkekler neden sevdikleri dergileri banyoda biriktirmekten hoşlanırlar?
24 yaşındaki Ege bu durumu şoyle acıklıyor: "Eğer oturduğum yer konforlu ise ve uzun sure orada kalacaksam hicbir şey yapmadan duramam ki. İşimi halledene kadar vakit gecirmek icin bir şeyler okuyabilirim. Buna isterseniz bir taşla iki kuş vurmak da diyebilirsiniz." 33 yaşındaki Turhan ise, "Ben zaten bunu bircok yerde yapıyorum. Orneğin, bir iş seyahatine ucakla giderken, serviste. Hep okuyorum. Elime ne gecerse okuyorum, televizyon karşısında olduğum zamanlar haric
Heteroseksuel erkekler neden guc gosterisi yapmaktan ya da gureşmekten hoşlanırlar?
28 yaşındaki Mert, "Tıpkı vahşi hayvanların guc gosterisi gibi. Guclu olduğumu gostermek icin, bu tip gosterilerin icinde olmayı seviyorum. Rakibimi sahanın dışına atmak ya da tuş etmek, başarımın simgesi. Hem arkadaşlarımın bana hayranlıkla bakması bana gurur veriyor" diyor.
Erkekler nasıl oluyor da futbol takımındaki oyuncuların isimlerini biliyor fakat bizim kız arkadaşlarımızın ismini hatırlamakta gucluk cekiyorlar?
25 yaşındaki Can, "Eğer kız arkadaşımın arkadaşları da tişortlerinin arkasına isimlerini yazsalar hatırlayabilmem daha kolaylaşırdı" diyor. Onları bu konuda suclayamayız, bazen biz kadınlar da isim ve yuz hatırlamakta zorlanabiliyoruz.
Erkekler tum elektronik aletlerin nasıl calıştığını bilirler fakat yalnız kaldıklarında neden kirli camaşırlarını makineye koyup calıştıramazlar?
33 yaşındaki Alper bunu bakın nasıl acıklıyor: "Aslında biliyoruz ama beyaz ve renklileri ayırmak, deterjan ve yumuşatıcı eklemek, programı secmek zaman kaybı. Onun yerine eşimin gelmesini beklemek ve temiz, utulenmiş kıyafetler almak daha kolay bir yol."
Kadınların kafasını karıştıran erkeğin davranışları
Kadınca0 Mesaj
●106 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kadınların kafasını karıştıran erkeğin davranışları