Arkadaşlar sanki cok gercekciydi her şeyi net hatırlıyorum saat 06:40-07:15 arası yaşandı her şey. Yaklaşık yarım saat fark var. O ara 5 gibi uyandım, orasını anlatmim sonra uyumuşum 6.40 dan sonra, biraz zaman gecti ve 07 den sonra gorduğumu duşunuyorum ben. Şimdi okul ortamı, yani bizim okul buyuk ihtimal, arkadaşlar her şey normal kendi sıramdayım. Sonra silgi tozu oynamaya başladım( Bu akşam silgimi silgi tozu vs. bitirmiştim yeni almıştım ). Sanki etkiledi beni silgi. Sonra cok toz oluyordu havadayken ama yerde az toz vardı. Ama fizik kurallarına aykırı değildi aşağıya doğru gidiyordu. Asıl ilginc olan şey bu zaten. Sonra arkadasima baktiğımı hatırlıyorum sonra lucid olduğum aklıma geldi. Yani ruyada olduğum(Lucid= Ruyada farkındalık). Ruyada lucid olmuştum. Sonra birine vurdum istediğimi yaptım, zaten yapabiliyordum. Sonra bir şeyler yaptım işte, Sonra sıranın uzerinden atladım uctum(ucmak istemiştim). Bu arada lucid ruyada aklıma gelmişti. Sonra astral seyahatı duşundum. Noldu bilemezsiniz Birden başka yere gittim, astral seyahat yapmak istemiştim sadece Gittiğim yer sarı kenarlı beyaz renkli carşaf galiba, ustumdeki yorganı goremedim ama ustumde bir şeyler olduğunu hissediyordum.
Havaya kalkarken ustumdeki yorgan galiba o da hareket etti. Tavana doğru kalkacakken baktim bedenimi goremiyorum, korktum bir an. Yere cakıldım yani yatağa yavaşca indim. Sonra uyandım. Korkmasam belki başarabilirdim astral seyahatı devam ettirirdim. Ruya o an bitti korktuğumda.
Uyandığımda saat 07 gibiydi. Bu olaylar bu gun yaşandı bu arada.