unluler ve sevgilileri unlulerin sevgilileri unlulerin bir gunu hamilelik anıları sevgililer gunu

Sevgililer Gunu magazin dunyasının unlu isimleri icin farklı şeyler ifade ediyor. Kimi evlilik teklifi aldığı, kimi eşiyle ilk kez anne - baba olarak kutladığı, kimi de nişanlandığı 14 Şubat’ı unutamıyor. Evlendikten sonraki ilk Sevgililer Gunu’nu ocakbaşında kutlayan da var, sevgilisi olmadığı icin o gunu kız kıza kutlayan da...

Ebru Şallı
Harun bana şiir yazdı
Eşimin, Beren’in dunyaya geldiği yıl yaptığı surpriz benim icin cok guzel ve ozel bir andı. Ucumuz birlikte Paris’e gittik. Baş başa gecirdiğimiz guzel bir sevgililer gunu oldu ama ilk kez bebeğimizle gecirdiğimiz icin cok duygusaldı. Harun bana surpriz yapmayı cok seviyor. Mesela benim arayıp bulamadığım şeyleri buluyor ve beni cok şaşırtıyor. Bunlar manevi değeri cok yuksek şeyler. Bir de cok guzel yazılar ve şiirler yazıyor bana. Hatta ben de ona bir surpriz yaptım ve bir dergide yazdığım yazıda “14 Şubat Sevgililer Gunu’nu gonulden kutluyorum. Tabii ki canım eşim Harun Tan’ınkini de tum kalbimle kutluyorum” dedim.

Harun Tan’ın şiiri mi?
Aşk; Senin yanındayken 24 saati doyasıya gecirmektir.
Aşk; Seninle aynı havayı paylaşarak nefes almaktır.
Aşk; Dunyanın neresinde olursak olalım, beraber spor yapmaktır.
Aşk; Seninle evimizde mercimek yemeği yemektir.
Aşk; Senin diş fırcana macun surup bırakmaktır.
Aşk; Kar yağdığında seninle beraber yuruyuş yapmaktır.
Aşk; Senin gozlerine baktığımda, gozlerinin icinde Bero’yu gormektir.
Aşk; Bero’yla vakit gecirirken, onu kokladığımda senin kokunu hissetmektir.
Aşk; Sana pilates dersi vermektir (Gecen yıl bunu soylediğimde herkese oldukca eğlenceli geldi).

Tulin Şahin
Nişanlandık
Sevgililer Gunu benim icin cok anlamlı, cunku Mehmet’le o 14 Şubat tarihinde nişanlandık. Bu durum benim icin gercekten cok ilginc ve guzel bir surpriz olmuştu. Bu nişanın ardından evlilikle sonuclanması bu gunu benim icin daha anlamlı kıldı. 14 Şubat’ta yaptığımız nişanla atılan temel nikah masasında sonuclandı. Her yıl Sevgililer Gunu’nu baş başa geciriyoruz.

Ebru Cundubeyoğlu
Kız kıza kutladık
Evlendikten sonra benim icin sevgililer gunu daha değerli oldu. Yıllar once Sevgililer Gunu’nu iki kız arkadaşımla gecirdim. Kendi kendimize cicek aldık. Guzel bir yemeğin ardından sevgililerimiz olmadığı icin sohbet edip eğlendik. Gercekten keyifli bir gundu.

Hulya Kocyiğit
Kapıyı kemancı actı
Gecen sene Selim, Sevgililer Gunu’nde bana cok guzel bir surpriz yaptı. İşten eve donuyordum. Kendimi hic iyi hissetmiyordum. Eve gelip de kapıyı caldığımda beni bir kemancı karşıladı. Koridordan iceriye doğru yuruduğumde ise salondan piyano sesleri yukseliyordu. Odanın her yeri kırmızı gullerle donatılmıştı. Keman ve piyano, Selim’le benim cok sevdiğimiz “Sevdim Bir Genc Kadını” adlı şarkıyı calıyordu. Bu surpriz karşısında gozlerim doldu. Bu hayatımda hic unutmayacağım bir Sevgililer Gunu oldu.

Emre Kınay
Bir gun yetmez
Emine ile ilk evlendiğimiz senenin Sevgililer Gunu benim icin cok ozeldi, cunku ilk kez kutlamıştık. Bizim icin gercekten cok anlamlı, cok guzel bir gundu. Sevgililer Gunu’nu bir gun olarak kutluyoruz. Ben bunun bir gunle sınırlı kalmasına karşıyım. İnsanlar her gun sevdiklerine surpriz yapsınlar. Onlara her fırsatta sevdiklerini soylesinler.

Sibel Can
Evlilik teklifi geldi
İlk Sevgililer Gunu’muzde Sulhi ile birlikte Bodrum’da tatil koyundeydik. Kimse yoktu baş başa guzel bir Sevgililer Gunu gecirdik. Sulhi bana o Sevgililer Gunu’nde evlenme teklif etti. O gunu benim icin cok ozeldi. Sevgililer Gunu tabii ki ozel ancak insan sevdiği insana bunu her zaman belli etmeli. Sadece bir gunle sınırlı kalmamalı sevgi.

Ozlem Tekin
Ocakbaşında lahmacunlu kutlama
Cem’le birlikte bircok Sevgililer Gunu kutladık ama en ilginci gecen yılkiydi. Bodrum’da yaşadığımız ve Sevgililer Gunu kışa denk geldiği icin o gun acık olan tek yere ocakbaşına gittik. Herkes Sevgililer Gunu’nu şomine karşısında kutlarken, biz ocakbaşında lahmacunla kutladık. Benim icin cok eğlenceli ve guzel bir gundu.