sevgilisi olmayanlar icin nickler 14 şubat la ilgili komik sozler sevgilisi olmayanlar icin sozler 14 şubatla ilgili komik şubat
İşte bir 14 Şubat daha... \"Sevgililer Gunu geldi ve benim yine sevgilim yok\" diye uzuluyorsanız, yalnız değilsiniz... Sizinle aynı kaderi paylaşan cok insan var...

Peki yalnız başınıza evde oturup, sevgiliniz olmadığı icin dertlenmeli misiniz? Bunun cevabı tabii ki hayır olmalı... Bir aşkınız yok diye hayata kusmeniz gerekmez. Sizin de 14 Şubat Sevgililer Gunu\'nde yapabileceğiniz şeyler var... Dilerseniz hep birlikte yalnızlığınızın ilaclarına goz atalım...

Dans edip eğlenin

* Butun sevgilisiz kız arkadaşlarınızı toplayıp 14 Şubat gecesi parti verin. İcip, felekten bir gece calıp, kahkahalar atın. Neşelenin...

* Kız arkadaşlarınızla sinemaya gidin ama korku filmi secin. Filmin geriliminden aklınıza başka hicbir şey gelmeyecektir.

* Bir cicek alıp annenize gidin. \"Anneler gunun kutlu olsun anneciğim\" deyin. Annenizin şaşırmasına aldırmayın.

* Evdeki butun takvimlerden \"14 Şubat\" tarihli yaprağı kopartın ya da karalayın.

* Sevgilisizler icin son 14 Şubat\'larda pek moda olup, barlarda duzenlenen bekarlar partisine katılın, dans edip coşun. Hatta yeni biriyle tanışmanız ihtimali bile olur.

* Gecen sene arkadaşınızın aldığı, kurutup sakladığınız gulu cope atın. Gidip kendinize yeni ve taze bir gul alın. \"Kimseden gul gelmesine ihtiyacım yok, ben kendimi cok seviyorum\" deyin.

Halinize şukredin

* Arkadaşınızın kocasını başka biriyle gorduğunuz gunu hatırlayın. \"Ya ben de evli olsaydım da şimdi aldatılıyor olsaydım, iyi ki kocam mocam yok\" deyin.

* Yukarı kattaki evli ciftin kavgasına kulak verin ve \"Ya şimdi benim de sevgilim olsaydı ve evlenseydik ve boyle bağrışsaydık, iyi ki sevgilim yok, yaşasın\" deyin.

* 14 Şubat\'ın bayram tatiline denk gelmesini fırsat bilip, tek başınıza eğlenceli bir tura katılıp, tatile cıkın. İşte size birileriyle tanışmak icin bir fırsat daha.

Kendinize hediye alın

* Sevgilisiyle yeni ayrılan arkadaşınızın ağlayan sesini kucuk bir teybe kaydedin. 14 Şubat\'ta dinleyip mutlu olun.

* Sizi cok beğenen ama sizin hic beğenmediğiniz birinin yemek teklifini sırf o akşam yalnız olmamak icin sakın kabul etmeyin. Hic olmaması, kotusuyle olmaktan iyidir.

* Sevgiliniz olsaydı ona alacağınız hediyenin parasıyla, gecen gun vitrinde gorup beğendiğiniz kazağı kendinize hediye edin.

* Pijamalarınızı giyin, patlamış mısır ve kola alıp, televizyonda \"Ally McBeal\"i seyredin.

* Ve son olarak: Bir kağıda \"14 Şubat 2004 Sevgililer Gunu\'nde harika sevgilimle başbaşa yemek yiyor olacağım\" diye yazın. Oyle biri bir yerlerde şu anda var ve sadece tanışmadınız henuz. Belki de aynı yollardan gecip duruyorsunuzdur.