Doğum gunu ve evlilik yıldonumu başta olmak uzere ozel gunlerde hatırlanmanın, kadınların en onemli duygusal beklentisi olduğu belirtildi.
Gaziantep Universitesi Eğitim Fakultesi Oğretim Uyesi Yrd. Doc. Dr. Mehmet Murat, “Kadınlar, 18 yaşında iken hangi heyecan ve tutkuyla sevilmişse 50 yaşına geldiğinde dahi hep aynı heyecan ve tutkuyla sevilmeye bekler” dedi.
GAZİ Universitesi Oğretim Uyesi Yrd. Doc. Dr. Mehmet Murat, kadınların ozel gunlerde eşlerinden beklentisini hediyeyle sınırlamanın yanlışlığına dikkati cekti. “Kadınlar, doğum gunu ve evlilik yıldonumu başta olmak uzere ozel gunlerde hatırlanmayı cok isterler” diyen Murat, kadınların bu istemini bir hediye ile olduğu gibi bir cift guzel soz ya da bir anıyla karşılamanın da olanaklı olduğunu ifade etti.
Murat, erkeğin bu konuda eşine yapabileceği en buyuk yanlışın ozel gunu hatırlamamak olduğunu ifade ederek, şu onerilerde bulundu: “Ozel gunler erkeğin eşine onu cok sevdiğini, onun kendisi icin cok onemli biri olduğunu belirtmesi icin belki de en onemli fırsattır. Yalnızca doğum gunu ya da evlilik yıldonumu değil kadını ilgilendiren kadınlar gunu, oğretmenler gunu gibi diğer ozel gunler de erkeğe eşinin kalbini kazanma fırsatı veren gunlerdir. Erkekler doğum gunlerinde ya da diğer ozel gunlerinde hatırlanmadıklarında genelde uzulmezler. Ama kadınlar kesinlikle boyle değildir. Erkekler kadınların bu duyusal ozelliğini dikkate almayı ihmal etmemeliler. Orneğin, uzun suredir arzu ettiği, ancak alamadığı bir hediyenin sunulması kadının cok hoşuna gider.”
Murat, bu gunlerde hemen her kadının hediyenin ucuz ya da pahalı olmasının kendisi icin onemli olmadığını ifade ettiğine dikkati cekerek, bu ifade bir yana hediye paketinden bir pırlanta yuzuk cıkmasının her kadının beklentisi olduğunu kaydetti.
BOL BOL İLTİFAT EDİN
Kadınların ozel gunlerinde mumkun olduğunca cok iltifat işitmek istediklerini kaydeden Murat, sozlerini şoyle surdurdu: “Eşinize bol bol iltifat edin. Mumkunse gunler oncesinden kendinizi bu gune hazırlayın. Kadınlar duygusal ilişkide hep aynı heyecanı yaşamak ister. 18 yaşında iken hangi heyecan ve tutkuyla sevilmişse 50 yaşına geldiğinde dahi hep aynı heyecan ve tutkuyla sevilmeye bekler. Sakın eşinizin bu istemini gormemezlikten gelmeyin.”
Kadınlar hatırlanmak ister!
Kadınca0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kadınlar hatırlanmak ister!