ABD’de yuksek lisans eğitimi almak isteyen bir genc kız, okul masraflarını karşılayabilmek icin bekÂretini satışa cıkardı.
İnternette yapılan acık artırmada en yuksek teklif 3.7 milyon dolara (yaklaşık 6 milyon TL) ulaştı. “Aile ve Evlilik” konusunda mastır yapmayı planlayan 22 yaşındaki Natalie Dylan, gecen eylul ayında bekÂretini internette acık artırmaya cıkardı. Genc kıza yaklaşık 10 bin kişiden teklif geldi. Dylan’ın hikÂyesi medyada yer alınca acık artırmaya ilgi daha da arttı ve en yuksek teklif 3.7 milyon dolara ulaştı.

konu ile alakalı diğer haber başlığı
San Diego kentinde yaşayan Natalie Dylan adlı genc kız, şu ana kadar kendisiyle bir gece gecirmek isteyen yaklaşık 10 bin erkekten teklif aldığını soyluyor.
Dylan'ın sıradışı satışı, gectiğimiz Eylul ayında ABD'li radyo programcısı Howard Stern'in kendisini haber yapmasının ardından ulke capında duyulmuş ve genc kıza binlerce fiyat teklifi gelmiş.
Bircok işadamından son derece nazik teklifler aldığını vurgulayan Dylan, bekaretini ispatlamak icin 2 kez yalan testine girdiğini, yakın zamanda da klinik testlerini yaptıracağını belirtti.
EN BUYUK DESTEKCİSİ ABLASI
Dylan, eğitim masrafları icin bekaretini satma fikrinin ilk olarak ablasının okul masrafları icin 3 haftalığına hayat kadınlığı yaptığını oğrendiğinde aklına geldiğini kaydetti.
Dylan, şu an 23 yaşında olan ablası Avia'nın Nevada'daki unlu randevu evi 'Bunny Ranch'te 3 hafta gibi kısa bir surede binlerce dolar kazandığını ve bu parayla eğitimini tamamladığını soyledi.
Ablasının bekaretini satma fikrine sonuna kadar destek verdiğini vurgulayan Dylan, 'Bircok insanın beni ayıplayacağını zira bekaretin bir tabu olduğunu biliyorum, ancak bununla bir problemim yok' diye konuştu.
Daha once ABD, İngiltere ve İtalya'da da bekaretini satışa cıkaran genc kızlar olmuştu.

merak edenlere genc kızımızın resmi

hemcinsim olarak bu bayanı şiddetle kınıyorum....

Bekaret cok ozel bir kavramdır asla satılamaz bana gore birde kendisi yuksek lisans yapmış kulturlu dersin bence cok akıldışı bir hareket