Tum bayanların vazgecilmezidir cizmeler kimimiz deri kimimiz suet modelleri tercih eder genelde ben mesela suet tarzı cizmeleri daha cok seviyorum

Benim gibi cizme tutkunu olan arkadaşların satın alacakları cizmeyi alırken dikkat etmesi gerekenler var...Neler mi bunlar buyrun

Kış mevsiminin vazgecilmezi olan cizmeleri alırken nelere dikkat etmelisiniz? İşte oneriler..
Geniş Kalcalıysanız
Sert derili, bacağı saran ve uzun cizmelere yonelmenizde fayda var. Cunku sert deri bacakta oynama yapmaz. En iyi cozum, bacak formunu alan strech cizmelerdir. Ustelik her yerde ve her fiyata bu cizmelerden bulabilirsiniz.
Kalcalarınız Dolgunsa
Bacak boyunda uzun, her tarafı elastik olan cizmeler size buyuk rahatlık sağlar.Dekolte cizmeler, ic kısımları "v" şeklinde olanlarda kalcayı rahat ettiren bir ozellikle hazırlanmışlardır.
Bacaklarınız İnceyse
Duz topuklu, blok halinde kalca hizasındaki cizmeler hitap ediyor. Dolgun bacakta uzun cizme, diğer bir yonuyle de vucudu direk gibi ve tatsız bir gorunuşten kurtarıyor. Aslında ideal olan, sivri hatlı ve diz kapağını orten değişik bir modeli tercih etmek.
Ayak Bileğiniz Kalın, Kalcalarınız Darsa
Vucudunuz bu gruba giriyor ise o zaman motorsiklet modeli tam size gore. Kısa ve sonuna doğru genisleyen evaze bir cizme modelini tercih edin.
Dizleriniz Bitişikse
Siz şu ender bulunan kadınlardan sayılırsınız. Boyle fizik yapısı bulunanlar cok dar kalcalara sahiptirler. Esnek ve cok uzun cizmeler tavsiye ediliyor. Cizmenin eteğin altına saklanıp, dizkapağını saklaması gerekiyor.