gitar calıyorlardı ben korkmuyordum. Sonra boyle insan kılığına girip bana bir şeyler anlatıyorlardı. Savaştan soz ediyorlardı. dunyanın başlangıcında onlar varmış sonra bir şey yapmışlar ama kotu bir nesilmiş yani bana oyle anlatıyorlardı cinler ruyamda. bende dinliyorum sonra bizim geldiğimizi soylediler. dediler ki bizde sizin gibi onceden mağazan inci satın alırdık elbise alırdık gezerdik eğlenirdik. bunları anlatıyorladı. bunları evdeydiler bizim evde. sonrası oyle bir konuşma falan gecti cok hatırlamıyorum ama net hatırladığım tek kısım bu. ben şehir dışında okuyorum. cemaatta kalıyorum oradayken hic bunlar gelmiyor başım a gormuyorum ama istanbula eve gelince ilk geceden gormeye başladım. kendimi kotu hissediyorum eve gelince once geldimdiğimde ilk gece yattım evde yani ilk gecirdiğim gece bana dedilerki doğrusu bir yaşındaki yeğenimin icine girdi sanırım şoyle ki ablam yani annesi onu kucağına alamıyordu ateş gibi sıcaktı kıpkırmızı sanki alev cıkıyordu. sonra etrafta onlar yoktu sadece konuşmaları vardı buyu var bu evde buyu diyorlardı tek anladığım kelime buyuydu. sonra ikinci gecede boyle bir şey oldu. Daha oncede ben uyuyordum. Kendimi gordum uyurken .kendimi isliyordum sanki. Yani yatakta sola yaslanmış bir şekilde duruyorum kendimi uyurken gordum sonra mutfağa gidip su ictim ve yattım yatağıma. yattağımı gibi uykudan kalktım . bir arada iki kaşımın ortasında ucuncu goz gordum arkadaşlar ben pek cinleri araştıran kafaya takan bir insan değilim ama bugun oğlen arasında gorduğum son ruya biraz ilgimi cekti. sizden ricam bir fikri olan var mı? benim bu gorduklerimle ? şimdiden teşekkurler.