Korkma! ellerimiz bulanmıcak kana.. Bir ihanet maddesini ihlal eder sonrasında yara..
Doymuyorum sana, doymuyorum alkol anla.. Soymuyorum karanlıktan ışıkların tonlarını ancak korkma olmeyeceğiz bugun, bir gozum gormeyecek bugun.. Bir yuzum kaldırım kadar uzgun..
Sandığın kadar duzgun, olmayacak o yanlızlığın yandığın kadar guldun!
Şimdi korkma ben aldım tum sucu ustume.. Yargılandığım onca dava bir cocuk gozunde, bir cicek ozunde kaybedersem ozgur herkes. Ben alıcam tum sucu ustume muazzam bir gecede..
Sakın korkma ben hesapladım bak az bir zaman gerekicek tum şoklar icin gerekcense yaşamak..
Bir kez dahi arkasına donup bakmıcak korkular, şuphe duycan herkesten gerekcense başarmak!
Nakarat x2
Dupduru bir rezalettir yaşananlar, korkmamayı başaranlar gunahlardan bağışlanıcak ancak sonra birden gun kararcak, Gazapizm un kazanıcak.. Saplı duran bıcak karnımdan elbet cıkar..
Korkma dort duvarda dort arkadaş, dort sigara dort şarap. Dort serseri, dort ayyaş. Dort kardeşim dort duşman, dort saatler dort polis.. Dort sene dort mahkeme dort duruşma dort cenaze ve dort hayat!
Bir mahur beste calar, kafamda canlar calar. Afallar sofrasında kurtlar kadar dostu olan.. Arkandan bıcaklarlar hic bilmediğin bir memlekette hic bilmediğin insanlar..
Zihninizde korku tavan!
İznimizle olacak olay bundan sonra hayatımdan vazgectim bak hayatını sikmyim.. Ciddiyetini farkedin. Şiddetine park edipte ofke kuşanmışm onca yılım ziyan defol gozum gormesin!
Bir ruzgara kapıldım ki sekiz senem gecti.. En gecinden versin dedi herkes en erkenden ayıktım..
Kim ne derse desin bıcak bir cinayet aletidir..
O yuzden korkma tartışması seninle son bulmasın!
Nakarat x2
Dupduru bir rezalettir yaşananlar, korkmamayı başaranlar gunahlardan bağışlanıcak ancak sonra birden gun kararcak, Gazapizm un kazanıcak.. Saplı duran bıcak karnımdan elbet cıkar..