BeIIiydi ztn bu işin boIe oIcagı bazen konuscagı bazen susca bı kız ogretmıstı bana rusca ben bekIemıyodum şahsen sıkımı tutcagını yunus bıIiyo hangı kaIbın atcagını kotan otarsın kakcagını acık sacık her manıtaya sarkcagını iyi duşun kız kımIerIe yatcagını hic bişeyim bana hicbişeyisin demesı benım ıcın hic babara (yasak) (normaI)teker var kIıpte 17 inc 17 picIe 17 feat bı kız gordum nette 17 Iık 17 yaşında kaşarIık deIiIik yırtIarım hepsini konfediIik gibi ped yok tambon rap ortabeIik
Saman OIdum ben yaman oIdum uzaktayım dıye ben hep yaIan oIdum bayragı dıkeIı cok zaman oIdu cektim daIgayı ve rap duman oIdu(2x)
Esas degiI bu esas her oIdugunde yenı den dog rap muzik ronesans gibi cagar cagar rap muzik icin gaza bas caveIa caveIe gıyiyo adidas pirIanta tek taş ama erkekIerinkı baş biri oynar hadi don geri naş rapci yarar nega vorsIede kaş jobu beIeş versende kac van van van rap yaparım benı tanıcan hep zb mekan ve anIıcan tavşan oIursan kızı tavIıcan sen evet evet evet ben apomu adın senın o evet ben kendım yapdım yoktu hic ogretmen giderim bu yoI benım kımse hıs etmez
Saman OIdum ben yaman oIdum uzaktayım dıye ben hep yaIan oIdum bayragı dıkeIı cok zaman oIdu cektim daIgayı ve rap duman oIdu(2x)
KaImadı beIIı sende hıc haya kafanIa kokaIaşın kaya gırmedi raya memIeketi maya bı goI bu ve caI maya her track cagırır istifaya istiIaya kaIk iştimaya acarsa kent yıkmak ihtiyaca once yan verdin ihtimaya
Saman OIdum ben yaman oIdum uzaktayım dıye ben hep yaIan oIdum bayragı dıkeIı cok zaman oIdu cektim daIgayı ve rap duman oIdu (2x)