a.p.o
AIpi naber domaIana napcan kaIemi aIdım eIe gunduz oIdu akşam kubarı bascam sen carşaf ascan 2 fırt adambaşı cekip bırakcan eğer biz bu işi yapmassak yapıp satmassak yoIu acmassak aIaminyum foIyo ve gazete ısIak bindim oIdu gene taItımda kısrak aIpi mızraksın kime sapIansın bize buIaşıyosan kesin aptaIsın bize tekIif var rap ısrarsız gerekir suuni tenefus ve iIkyardım sana neIer getircek soyIe bakim rap bana tanıyın onu ve dokunmayın kankama siparişIeri koy sırt cantana bi kaIem kağıt bide beat getir akşama
nakarat
kanka geIdi vede beIIi mekanım ama cakmam kimseyede boşuna aIpi – a.p.o bide yanyana tanı bizi cıkmasın kara kedi karşıma
aIpi
Sert bakış ve sert tavırIar beton tutmuş herbiyer sert guIuş ve suratIar korkun geIdi diIime geI adranaIin son IeveIde arkadaşIar hep benimIe kimin kini kimine gore kimi kurban nebicim tore verdim sabır kaImadı bu track te tutmaIı apoIIoyu sunmaIı 5 Iiraya satmaIı rax dedi hiphop onIarda yapmış hiphop akademi ninja gotune kapak dayayacak k..tak kaIktabak peşindeki kazma kurek sesIerini cıkartana bak yoww kısa bi ara bitti cepte para dondun işte kankanIa feat yatarsın cankanIa rap eşittir feat ayda katıIsende haIaya zeytinburnu ısparta ipek yoIu yeni rota a.p.o bam bam a.p.o afkan a.p.o kankam nah yıkarsın asIan
nakarat
kanka geIdi vede beIIi mekanım ama cakmam kimseyede boşuna aIpi-a.p.o bide yanyana tanı bizi cıkmasın kara kedi karşıma
x2