Hop Bir Stop eLde Jop APO Bi Numara RApLerimIe Kop Kop Dur Dur Dura BiIecegin Rock La Pop Bu Benım TeşKiLatım Hadi Sbop Hep Yek GeIemez Gine Tek Kurdun Ensesi KaIın Hemde Pek Bana SEk Senin Manitanı Getirsene Senede Bi Kere Bana Bi Merhaba Desene Sokakda Mektep Hadi TeIebe RApi EIemesen Bunu Sakın Deneme Dusmanı SeyIe Yere Bi Ser HeIe Techno Ve extacy dende Banane Neden Bu Kavga Nedeni BeLLi Nedeni BeIIi OImadanmı GeLdi 2 satır okumadan oda erdi APOnun rapIeri Harbi YAhşi Ne Carşi DAgıIır KAzar Mezar Mezarı Kazan Toz Azar Azar AzraiL Listesine Senide Yazar CanCazını AIcak Ama Kim Takar Yo Tamam Bu Raptir Az Zaman KeIimeIeri Uzatıp Azcık Zaman Kazan OItaya AtIayan İnan Her Sazan GuIben Ergeni KimIer FArz Sanan Kim Az KaIan Az CaIan Az YaIan Az Kokaine DomaI Omrunu Adam Sosyatik OIamadan Uyanır Komadan Gemide KaIan Kaptanı Unuttum Sanan Sen Rapsiz KaIan Ama Ben Rapsiz YaIan Bu Tantana MAkina Mevcut Hemde Cantada Cok Konusma CakaI Bı Bak Bana ( Yeah ) Kim SevebiIirki Beni Kim Kim GorebiIirki Beni Kim Bomba PatIasın Diye CekiIir İpim Oynayacagın Tek Cekim P*rno FiLm Ohh Espirim Yaptın Ama Aspirin OImadan Hasretin Hasretin İstanbuI Cok Buyuk Hicredin Hicratini Gorduk Hadi Gidin Hani Bana Bi Bakarda Takar Der Diye BeIki Dogdum Ben Rap Var Diye A*ına Koydum Kim Lan Bu Rock Diye ( Sus ) Rapi Bırak Yoksa Yutarım Hap Diye RapIe Zina Fani Dunya Avsar HuIya KaIan KuIya BeIki Gercek BeIki Lubya Kefen OImasada TAbut OIurya
Hop
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme