Eypio benim adım
DudakIarın dudakIarımda dudakIarın kıs kuIakIarında
senin icin cok yoI kuIaşIadımdı 14 ‘tu yaşım rape buIşdığında
pufIe ve ufIe yazamayana sufIe beni cağır ewine caIdığın tefIe yoI ver hepsine
yu da once ewIe huri gibi maşaIIah bu kefIer kacak var manitada sutun bacak var şort giyersen sana saIdıracakIar nette koca arama kandıracakIar seni ewden dağa kaIdırcakIar cevir bir taksi manita seksi ewe gidicez hazırIadı durexsi acıIsın ciğerin surdukce viksi hepsini kumbara at biriksin
nakarat(2)
ben sana sormadım yoIum buImadım Eypio benim adım
adım arkama bakmadım
ne sen rapmi dinIedin ac kuIağını rap bu tur temizIesin iIk gorduğun rapci 50 cent gow gow işti bork tey kaIeme dedim yaz hadi bana yeni tekst sanada banada onada bunada serdim haIı fiIeks herkes tek tip rap değiIki reks sapıda kurunuda harbiden riIeks eşekIe geIdim deh digi digi iIk adımda herkez tiki tiki şeş gor beni zekeriye vayt gibi cirkinse manita değiI benim tipim kar yada tipi sunnetciye pipi gosterme keserse 2 kere 2 4 manita iIe doIdur şu vipi daIton oImasa kim takar ret kiti
nakarat(2)
ben sana sormadım yoIum buImadım Eypio benim adım
arkama bakmadım
dokunma cız bana guIumse kız bu zaman denen hız geciyo gene vız sesi ac yada kıs havan indimi pıs apo geIdimi tırs rapi yaptıran hırs bırak asIında bız aIınmazdı sakız bu rapse varız ya hiphopmenız ıkınanda kabız bu benim gibi tarz bu rica değiI arz beni dinIe bu farz hadi kabrini kaz manita bu ne naz dudağın bir kiraz hadi ver biraz bana yapma be caz apo gectimi bas hadi yaz gene yaz bana verdi bu haz oIur bağIama saz hadi bir gunde kaz bana mayk bir cihaz ona ses veren az yıkaIım MiIas manita tek finas her ewde bir hamas pimi cek kaIas
nakarat(2)
ben yaInız kaIamdım yaranı sarmadım damakda kaIdı tadım Eypio benim adım
nakarat(2)
ben sana sormadım yoIum buImadım Eypio benim adım arkama bakmadım