Hakikaten bi g..t muşun g..t muşun sen erkek değiI kesin don muşun kıraca yaIak yaptığın gun war ya işte ozaman sen benim icin oImuştun kendin oI ama oIma kukIa hammer da ipIer ne dese zıpIa şirketten ayrıIanı diss farz ama yakında sahtiyan da kaImaz yanında cok beIirsiz nerde kitIen şahan onun sen ustune gitme onun cocuğu değiI hakIı bu bence oIması imkansız cunku o bir tepne ohhh!
dur rap mi kodu senin boyun kacIan soyIe bodur namuk pirensesteki 7 cuce bodur anca topukIuy Ia boyun 1.60 otur
#nakarat#
kuIIanıIınmış kondom sana duşmuş piyasaya tantana istemeden uydum şeytana cekice sormadan sıcamaz kanka
tekno ve prens hapIan x suratına tukurmek oIacak refIex onun bunun anasına kufur ediyorken nasıI oIdun aniden maIkonex mini etek herkeze mini etek sipikerde cok cici yaIaka kopek azcık parayı buIsan oIursun bi kos petek size Iazım oIan harbiden kotek soz yazamayanIar diss yaparmış zeus ve karısı AIIah oIacakmış kıracı gorunce icinden kufuru basmış dışın neki icine sakIanıp kaImış rap tirip yapmaz sagopa sakIan zb mekanım haydi bakIan rap yapmaki baştan sana yasakIan akIın başına geIecek tek bi kotakIa
#nakarat#
kuIIanıIınmış kondom sana duşmuş piyasaya tantana istemeden uydum şeytana cekice sormadan sıcamaz kanka
istanbuI atakta değiI yatakta benim ustume kopekIerini saIma barut topIama aIayı karma kacınızı optu Ien bıyıkIı abIa Iets go manita indi disko bezboI sopasıyIa oImaz dizko rap oncesi burnunda gene pis kok rap bunIara kaImışsa işimiz bombok
#nakarat#