Selamun aleykum..

Arkadaşlar bundan 1 ay onceki gorduğum bir ruyayı sizlerle paylaşmak istedim.. Bir ay once akrabalarımı ziyarete koye gitmiştim ve kendi evimizde otururken uyuya kaldığımı hatırlıyorum. Anlatılanlara gore 6 gun boyuncada uyumuşum. Ruyamda gorduğum kişi Hazreti Ali (ra) ve kendisi kendi diliyle ismini soyledi ve on iki kişilerdi. Hepsi beraber dua edip meşk oluyorlardı.. Ve bana Hazreti Ali(ra) eliyle bir tas su getirdi yaradan aşkıyla ic cemimizde cem ol dedi bende ictim. Benim elim ayağım yazarken bile titriyor hala etkisindeyim yeni yeni cıkıyorum.Sonra İmam Muhammed Bakır adını ruyamda aralarında konuşurken duydum bir tas suda o getirip pirler aşkına ic dedi . Ve uyandığımda ağzımdan yem yeşil kopuk ve burnumdan yeşilimsi kopukle akan kan varmış. Ailem beni delirdi zannetti halada ediyor ve bunları onlara anlatamıyorum.
Ben pek hatırlamıyorum uyandığımda sayıklayıp surekli soylediğim sozler şunlarmış;

Necef deryasında oldumde doğdum
Pir cengine girdim ali diyerek
Elinde zulfukar yanında durdum

Serceşme golunde duştum bir aha
Yuzum dondum gul yuzlu pirim şaha
Erenler bağında dondum semaha

( Bu sozlerde on iki kıta zamanınızı almak istemiyorum..)

Kimseyede anlatamıyorum surekli şiir yazıyorum tasavvuf uzerine yazdığım şiirler anlamadan geceleri gunduzleri durmadan yazıyorum sebep bilmiyorum ruyadan sonrada kendimi toparlayamadım tanıdıklarım bana deli gozuyle yada uc harfliler carpmış gozuyle bakıyor oysaki anlatamadığım o kadar cok şey varki şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ederim.