DİZİ İZLEYİCİSİ, BİNBİR GECE'NİN FİNALİNDE ŞEHRAZAT'IN BEBEĞİNİ KAYBETMESİNE YOL ACAN BİTKİ CAYINI GERCEK SANDI.

Binbir Gece'nin gecen sezon finalinde Şehrazat ile Onur'un ikinci kez nikah masasından donmesine neden olan mimar Eda'yı canlandıran Canan Erguder, dizide Şehrazat'ın cocuğunu duşurmesi icin bir karşım hazırlıyordu. Duğun gunu bu nedenle bebeğini kaybeden Şehrazat'ı goren genc kızlar bunun gercek olduğunu sanıp bir kurtaj yontemi olarak kullanmak istemiş.

Haberturk ekranlarında yayınlanan Saba Tumer'le Bu Gecce Programı'na katılan oyuncu Canan Erguder, dizinin cok konuşulan sahnesinden sonra dizinin hayranlarının bu sahneden ne kadar cok etkilendiklerini anlattı. İzleyici o kadar etkilenmiş ki; Şehrazat'ın bebeğini kaybetmesine yol acan o bitki cayını aktar aktar gezip aramış.

Dizide kotuluk etmek icin bu tehlikeli cayı hazırlayan oyuncu Erguder, ’O gercek değil’ diyerek ekran başındakileri uyardı.

Bıcak Sırtı’ndan onra Binbir Gece'deki roluyle dikkat ceken Erguder, 'Bu sahneden sonra, genc kızlar aktarlara gidip benim Şehrazat’a yaptığım karışımı aramışlar. Bu gercek değil. Lutfen aramayın boyle kurtaj yapılmaz. Bunu duydum ve cok uzuldum. Bazen halkımız cok ciddiye alıyor' dedi.