Kesim yaptırırken ucuz kesim yapan mı yoksa pahalı kesim yapan mı iyidir? Ucuzu secerseniz saclarınız %100 istediğinizden kısa olur.
Her yıkadığınızda kuafor fon parası verirsiniz. Boylece hem zamanınızı kaybedersiniz hem de paranızı..
Pahalıyı secerseniz ne olur? İyi bir sac kesiminin goreceli ve değişik yorumları olabilir mesela kuafor cok yeteneklidir cok hızlı ve estetik hamlelerle oyle guzel ki şaşarsınız. Ayrıca, elleriyle oyle guzel şekil verir ki adeta buyulenirsiniz fiyatı da ucuz kuaforun 5 katıdır verdiğiniz paraya değdiğini duşunursunuz. Ama kazın ayağı hicte oyle gorunduğu gibi değildir.
Saclarınızı yıkadıktan sonra bir tarafı uzun ya da kısa olabilir. 1.5 saat uğraşmanıza rağmen saclar istediğiniz o hoş şekli alamaz ve en onemlisi verdiğiniz paranın tam karşılığını alamadığınızı duşunursunuz.
Peki bu ekonomik kriz ortamında doğru sac kesimini bulmak icin ve doğru bedeli odemek icin ne yapmamız gerekiyor.
Ben kesinlikle pahalı kuafore gitmeniz gerektiğini soyleyebilirim. Ama bu doğru yola gitmenizi sağlayacak 3 etkenden sadece birisidir. İkinci etken ve bence onemli etken kısa sac mı uzun sac mı istediğinize karar vermelisiniz. En son ve hayati adım gittiğiniz pahalı salonda saclarınızı kimin keseceğini bulmanız. Şifreyi veriyorum lutfen dikkatli okuyun hangi kuafor salonuna gidiyorsanız salon sahibine saclarınızı kestirin.. Mutlaka randevu alın.. Mesela "SALVADOR DALİ" Kuafor salonuna gidecekseniz oncesinde Sayın Salvador beyden mutlaka randevu alın. Sonrası inanın şansa kalır.
Ancak sac kesiminiz yuz şeklinize, sac karakterinie ve en onemlisi kafa tasınıza gore uygulanıyorsa her yıkama sonra bir kac haraketle saclarınız kolayca şekil alacaktır.
Boylece her hafta kuafore fon parası vermeden ayrıca arkadaşlarınızın şaşıp kaldığı hoş ve modern saclarınız olacaktır.
İlker Yavruturk
Sac Tasarım Uzmanı
Sacımızı ucuz kuafordemi pahallısındamı kestirmeliyiz
Kadınca0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sacımızı ucuz kuafordemi pahallısındamı kestirmeliyiz