Evet arkadaşlarım, gercek olmuş bir haber veriyorum. Genc adam kanseri yendi Nasıl mı? Buyrun haberimize bir goz atalım...

Rizeli Beytul Er, lenf kanseri tedavisi icin geldiği İstanbul'da tanıştığı Feride hemşire ile evlendi. Genc adam hastalığı da tamamen yendi.
Sabah'ın haberine gore lenf bezi kanserine (lenfoma) yakalanan Rizeli genc, İstanbul'da tedavi gorduğu sırada Âşık olduğu hemşire sayesinde hayata bağlandı. İki yıl suren tedavinin ardından tamamen sağlığına kavuşan Beytul Er, gectiğimiz pazar akşamı da Rize'de yapılan duğunle, "Herşeyi borcluyum" dediği Feride hemşireyle dunya evine girdi. Florence Nightingale Hemşirelik Yuksekokulu'nda okuyan Feride Marmara da her an sevdiği adama destek olduğunu belirterek, "Staj gorevim sırasında Beytul ile tanıştım. Her zaman yanında olup tedavisini kendim yaptım" dedi.

AİLESİ ONCE KARŞI CIKTI
Ailesinin once bu ilişkiye karşı cıktığını soyleyen genc hemşire, "Ben onunla bir gun de yaşasam, bir yıla bedel. Aşk kazandı'' dedi. Mutlu cift davetiyelerine de şoyle yazdı: "Her ucurumun kenarında, birlikte meydan okuduk ruzgÂra ve gokyuzunden birer yıldız calıp, ışık yaptık geleceğimize.''
Meleklermekanı.Com olarak bir omur boyu mutluluklar diliyoruz