Evlendiğimizde benden beklediği ilişki normal sayılabilir mi?​

Sevgili Guzin Abla, 22 yaşında calışan aynı zamanda okuyan bir bayanım. Okuyucularınızı nasıl itinayla yanıtladığınızı gorduğum icin, size yazmaya yine sizin sayenizde yureklendim.

Dort yıl boyunca karşılıksız sevdiğim bir erkek sonunda beni yıllardır sevdiğini ve benimle evlenmek istediğini soyledi. Sonsuz sevincle kabul ettim. Bir sure sonra askere gitti, sabırla onu bekledim. Şimdi askerden geldi ve evlenmek icin onun surekli bir iş bulmasını bekliyoruz. Bu arada birbirimizi daha iyi tanımaya calışıyoruz. Ablacığım şimdi anlatacaklarım icin lutfen kızma bana, kimseyle paylaşamamak beni bunaltıyordu. Gecenlerde evliliğimizde yaşayacağımız cinsellikten soz ediyorduk. Kendisi bana korkularımı anladığını ve yardımcı olacağını soyledi. Sonradan duyduklarım ise beni dehşete duşurdu. Eşim olması icin can attığım, yıllardır sevdiğim insan, benden değişik bir ilişki isteyeceğini, bunun ona gore cok normal olduğunu soyledi. Ben bu tip ilişkinin boşanma nedeni bile olduğunu sanıyordum. Sevdiğime bakışım değişti, istediğinin normal olmadığını duşunuyorum ve bu beni yoruyor, bunaltıyor. Cevremde boyle bir şey yaşayanı duymadım. Olsa bile bunu bana soylerler miydi o da başka. Sen gercek bir ablasın ablacığım, bana da yardım edeceğine inanıyorum. Rumuz: Kafası Karışık

SEVGİLİ kızım, bu mektubu yayınlamak istedim, cunku boyle konular toplumada, ozellikle de senin gibi genc kızlara da ornek olmalı diye duşunuyorum. Bu tur carpıklıklar ne yazık ki giderek coğalıyor. Bana gore, nedeni fazla ozgurlukcu bir duşunce yapısının giderek yaygınlaşması sonucu, cinsel ozgurluk adına bunların hoş gorulmesi gibi geliyor. Eşlerini ya da beraber oldukları kızları buna zorluyorlar hatta. Bu, bir anlamda genc kızların da işine geliyor, cunku akılları sıra hamilelikten (ki bu şekilde de hamile kalınabileceğini bilmiyorlar) ve kızlığın bozulmasından onları koruyor. Oysa sağlıkları onarılmaz şekilde bozuluyor, o ayrı mesele. Bu ilişki tarzı dini acıdan da yasaklanıyor. ‘‘Kadınlarınıza size gosterilen doğal yoldan yaklaşın’’ diyor Kur'an. Bu ilişki erkeğe keyif veriyor, cunku anus kasları sıkıdır. Ancak gecenlerde bana yazan bir kızcağızın da başına geldiği gibi anuste yırtılmalar olabiliyor. Kızcağızın kanaması durmamış, ameliyat olmak zorunda kalmış. Boyle olmasa bile anuste catlaklar, yırtılmalar kanamalar oluşur. Zaman icinde anuste bir gevşeklik ortaya cıkabilir ve bu yuzden dışkısını tutamaz hale gelebilir insan. Bu arada bu beyler bilmiyorlar ki, bu tur ilişki kendilerine de zarar verir. Cunku anuste mutlaka dışkı kalıntısı vardır. Buradaki bakteriler penise ulaştığında iltihaplanmalara ve pek cok ciddi rahatsızlığa yol acar, onları da hasta eder. Ayrıca psikolojik olarak kadına huzursuzluk veren, sucluluk duygusu yaratan bir ilişki tarzıdır bu. Bazı bilimselliği tartışılabilecek cinsel eğitim kitaplarında (ki benim bu anlattıklarım hep doktorlardan aldığım ciddi bilgilerdir) ‘‘eşler ilişki sırasında her turlu fanteziye yer verebilirler’’ ibaresine dikkatini cekerim. Bana sorarsan bu tur bir ilişkiye meraklı erkek eşcinselliğin bir basamak altındadır. Kızım tabii ki sonucta senin ozeline cok fazla karışamam. Bu senin hayatın. Secimini sen yapacaksın, ama bu gercekleri de unutmamalısın.