Şimdi bana bakıp ta sende soyle Popu kenara bırak ta rap soyle Rapimi eledim sectim hepsini ezdim gectim Havalar attın kafama taktım bu golu caktım Ah sende baktın Buna artı rap dedik sende soyle bu kadar popcu Ah olmaz boyle Ama kapris var sizin havalarda Hangi villayı yaptırdın paralarla Ben kafama taktım mı dilim calışır Boylece herkes bu rapimle yarışır Benimle istediğin kadar yarışırsın Ama sonunda kaybeder kacışırsın Rapte bir numarayım soyledik ya Ekstrası yok bu iş mikrofonda Konuşma sanatının ustası beynim Graffity break dance ve dilimde rapim Komiklikte liste başısın sen ha Rap soylediğinde ortalık tenha Daha nice rapci var mikrofonda Bu kadarına da pes uhaa Mikrofonum kutsaldır benim icin Artık sabrım yok kralını secin Popcusuna giydirdi bir etek Bu yolda zannettin ki tilki tek Yanında funky c ve mic check Turntable ’lar bile donecek rap icin cabuk cabuk birini secin Şşşşş , şimdi sıra bende Rapte bir numarayım soyledik ya Ekstrası yok bu iş mikrofonda Konuşma sanatının ustası beynim Grafitty break dance ve dilimde rapim.
Dilimde Rapim (ft. Funky C)
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Dilimde Rapim (ft. Funky C)