Bu gune kadar yemin etmedikmi biz Seninle dunya onumuze gelse eğilmek yok Diye aldığım sozler hava bu dunya oldu kara Dağlardayım hergun operasyon var be ana Bir elimde tufek obur elimde bomba Sırtımda sırt cantam mavi bere kafamda Butun dağlarıaştım mayınlardan kactım Aklım ve kalbimse hep o sıcak yuvamda Donmek istiyorum ama şafak daha cok umitsiz dağlarda dolaştım huzur n darem Bu gune kadar merak etmediysen sen madem İnşallah donerim de hesabı alırım kardeş havalr attın kafama taktım bu rapi caktım ah sende baktın Nakarat Gozlerimde damla yaşlar sozlerimde azda taş Hayatım oldu kara bu dunya sanki karaşimdi nerdesin be kardeş sattın beni kalleş Bu ruya bitecek ve tilki bir gun donecek Bu gece cok soğuk dolu da bastırmaka Pusudayım ve azrailse yoklamakta Yeminliyim mezarım olmayacak bugun burda Kefenim olculsun istanbul sokaklarında Ben doneceğim soz verdim sana ana İnşallah allahta yuzumuzu cıkarmaz kara Bizim tilki elbet donecek derdin Gece gunduz takvim sayar ve beni beklersin Hesap gunu gelecek kardeş sen ne dersin Gozumun icine bakar belki yalan soylersin O zayıf kalbime girer belki yenersin Dağlarda kırılan kalbim ve nefretim.