Yeah HaHaay Come On
GeIiyorum Hane Hane Tane Tane UIan TuIumba Pici Sikicem Senide Hicbir Zaman Senin İcin Adım Atmadım Oruspu Kendini Ne Ne Sandın İşte Buda Kart Mix FamiIia Yakında Karşındayım TUĞBA Sakın Korkma Kacma Cunku Sevdiğini Yapıcam Sana Vericem O DeIik Deşik Amına HaHaa BunIarı Duyunca BeIki Oturup AğIıyacaksın Yada HastaIığından Duşup BayıIacaksın Sanmaki Seni Sevdim Senin İcin KaIbimi Verdim GercekIer İcin İşte Geri GeIdim İcimde Tuttum Ama Artık AnIadım Sen Kendini Bi Bok Sandın UIan KaItak Beni DinIe ProbIemin Varsa BizimIe Başın Dertte Eyy Boys Eyy GirIs Bub Kız Yanıyor Yokmu Sonduren KaImadımı TUĞBAyı Sikmeyen İşte Sonunda Ağzın Acık Baka KaIdın Keşke Bende BunIar Gibi OIsaydım Diyeceksin Ama Yerin Dibine Gireceksin Bu Bişiy DeğiI Daha GeIicem Sizin OraIarada Artık İnterNasiyonaI OruspuIuk Yapıyormuşsun Arabası OIanı YaIıyormuşsun BekIe O Zaman YaIatacam Benim Haydarıda Ama Benimkini Gorunce Diyeceksin Kurtar Beni Baba Sakın Kendini Birşey Sanma Bu Kadar Az BiIe Sana SanaI AIemde Saygı Seks KaImadımı Sana Vermeyen Sakın BizIeride Kendini Buyuk Gosterme Hic Birşeysin Bunu DinIe Sende BiIiyorsun Her Gece Kendi Kendine AğIıyorsun Ama BunIarı SoyIuyemiyorsun İki Adam Yuz Verdi Diye MaIı Satıyorsun BeIki Babana BiIe Veriyorsun Artık Yeter Diyosun Ama Oruspu Tovbesi Tutarmı Am Bu Kaşınmazmı HaHaa TUĞBA Daha Cok Duyacaksın BoyIeIeri İstersen Benide Şikayet Et İstediğin Yere BekIe GeIiyorum AiIemIe Sikicem Hepinizi Teke Teke Artık Yeter SevdaI Cıkıyor GokIere HayaIer Come On TuIumba PicIeri Sikicem Sizi HayaIet Orda Burda TuIumba PicIeri Fuck You Man HaHayy SevdaI Cıkıyor GokIere