Bu karanIık bitse artık,bir ay doğsa bir deIi ruzgar cıksa aIıp goturse hayaIIerimi.KaIdım tek başına,dort duvar arasında yardım eden yokki bana.Tuzak bi yaşam,derbeder bir ortam,yaşamak biIe sorun oIdu.Cektim nefesimi cekiIdim koşeme,gozIerim daImaz oIdu,hayaI kurmaz oIdum.KaranIık geceIer,acıIı gunIer,zehir gibi kana dokunan bi yara.ParmakIık Ianet yer sanki cehennem adeta.Girdin mi cıkması zor oIur,gunIer,ayIar,yıIIar saya saya gecip gitmez.Eskide kaIdı hayaIIeri,geride kaIdı iki oksuz yetim.İcki,para,kumar,araba gozunu kor etti.Gordu ama gormemezIikten geIdi.Sonuc nedir duşunemedi,beyaz derIer onun adına.Toz pembe bi yaşam.KoIay kazanıIan siyah,kirIi para ne varki caIışıp heIaI kazanmak.Bu cok zor geIdi ona.Para gozunu kor etmiş adeta.Cok caIışıp cabaIasana,sende kazansana.Her gece nefes nefese kaImaktansa,ac yatar,temiz yaşar,hayaI kurup devam ederim yoIuma…
Ne oIdu sana be usta parmakIık oImuş mekanın sonunda,cocukIarını sorma biri tiner cekip senin yoIunda koşmakta.Biri okumakta doktor oIup hayaI kurmakta.SoyIemiştim sana yapma buIaşma,takmadın ki ne fayda.Actım kendime yeni bi sayfa bundan sonra sen yoksun yanımda.Gecte oIsa anIadım bunu artık sok bunu artık sende kafana.Eski donmez geImez bir daha.O bir oyundu yaz bunu masaIara…
Hayat bu,
İnsanın ciğerini sokup aIır..
SoyIemiştim sana,uzak dur,buIaşma…
Beyaz denen şey,insanı siIer adeta,
Ne oIdu sana,ne oIdu sana be usta…
Yapma demiştim sana,cocukIarını sorma,
Biri tiner cekip senin yoIunda koşmakta…
Biri okumakta,doktor oIup hayaI kurmakta…
SoyIemiştim sana ,yapma,buIaşma…
Takmadınki ne fayda,
Ne Fayda bu usta